Gledališče Park - Murska Sobota

Naslov: Ulica Štefana Kovača 30, 9000 Murska Sobota, Slovenija.
Telefon: 25214381.

Specialitete: Umetniška dvorana.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku, Restavracija, Debetne kartice, Mobilno plačevanje prek tehnologije NFC, Kreditne kartice, Primerno za otroke.
Mnenja: Ta podjetje ima 300 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.6/5.

Lokacija od Gledališče Park

Gledališče Park se nahaja na naslovu Ulica Štefana Kovača 30, 9000 Murska Sobota, Slovenija. Lahko jih kontaktirate preko telefonske številke 25214381.

Specialitete tega gledališča vključujejo Umetniško dvorano, ki obiskovalcem omogoča edinstveno umetniško izkušnjo.

Med drugimi zanimivimi informacijami o Gledališču Park spadajo parkirišče, ki je dostopno osebam na invalidskem vozičku, vhod, ki je prav tako dostopen osebam na invalidskem vozičku, restavracija, sprejem debetnih in kreditnih kartic, možnost mobilnega plačevanja prek tehnologije NFC ter primernost za otroke.

Mnenja strank so pomembna pri odločitvi o obisku, zato je treba omeniti, da ima Gledališče Park kar 300 mnenj na Google My Business. Povprečna ocena pa znaša 4.6/5, kar priča o visoki kakovosti storitev.

Če iščete kulturno doživetje v Murski Soboti, je Gledališče Park odlična izbira. Njegova lokacija v središču mesta omogoča enostaven dostop, medtem ko široka ponudba storitev, vključno z umetniško dvorano in restavracijo, poskrbi za nepozabno izkušnjo.

Za vse, ki si želijo obiskati Gledališče Park, je priporočljivo, da obiščejo njihovo spletno stran za več informacij in rezervacije. Ne odlašajte, temveč se prepustite umetnosti in kulturnemu doživetju, ki ga ponuja Gledališče Park!

Mnenja o Gledališče Park

Gledališče Park - Murska Sobota
Stefan Somi
5/5

Prijetno mesto. Lepo se vidi na oder. Dobro ogreto.

Gledališče Park - Murska Sobota
Marija Kaučič
5/5

Zelo sem bila presenečena, kako lepo so preuredili dvorano. Lepo na pogled, svetla, topla, z modernim izgledom.
Odlična akustika.

Gledališče Park - Murska Sobota
Ljuba JUŽNIČ
5/5

Pravo mesto sodobne kulture s spoštovanjem zgodovine. Zelo dobro prenovljen objekt. Koncert Prifarskih muzikantov je krasno zvenel.

Gledališče Park - Murska Sobota
Marjeta Klemenčič
5/5

Čudovito majhno gledališče, z zelo dobro akustiko. Predstave so zelo skrbno izbrane in raznolike.

Gledališče Park - Murska Sobota
tina branšperger
5/5

Lep ambient in je in bo vedno boljši v primerjavi z modernim kinematografom. Priporočam ogled filma, predstave, glasbenega večera in drugih prireditev ?

Gledališče Park - Murska Sobota
Marko Makovec
5/5

Sodobna gledališka dvorana v kateri se odvijajo najrazličnejši kulturni dogodki. Sama dvorana je eno najlepših del arhitekta Ferija Novaka, kateri je ogromno pripspeval k današnji podobi Murske Sobote

Gledališče Park - Murska Sobota
Danijel Vogrinec
5/5

Zelo velika dvorana-amfiteater, ki je tehnično zelo dobro opremljena za kulturne prireditve kakor tudi za gledališke predstave.

Gledališče Park - Murska Sobota
milan belsak
5/5

Lepa dvorana uspesna proslava ob obletnici g.Majstra]

Go up