Pravljičarna - Slovenske Konjice

Naslov: Polene 43, 3210 Slovenske Konjice, Slovenija.
Telefon: 31587509.
Spletna stran: pravljicarna.si.
Specialitete: Otroško gledališče.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Restavracija, Primerno za otroke.
Mnenja: Ta podjetje ima 2 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Pravljičarna

Pravljičarna je čaroben kraj v Slovenskih Konjicah, ki je namenjen predvsem otrokom in družinam. Nahaja se na naslovu Polene 43, 3210 Slovenske Konjice, Slovenija. S svojim edinstvenim konceptom otroškega gledališča in številnimi drugimi dejavnostmi, je Pravljičarna prava destinacija za vse ljubitelje pravljic in zabave.

Med njihovimi specialitetami izstopa prav otroško gledališče, kjer se otroci lahko potopijo v čarobni svet pravljic in se zabavajo ob predstavah in interaktivnih predstavitvah. Poleg tega pa Pravljičarna ponuja tudi parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, restavracijo in je primerna tudi za otroke.

Za vse dodatne informacije o Pravljičarni lahko pokličete na številko 31587509 ali pa obiščete njihovo spletno stran. Na spletni strani boste našli vse potrebne informacije o njihovi ponudbi, urniku predstav ter možnost za rezervacijo vstopnic.

Pravljičarna je prejela tudi pozitivna mnenja uporabnikov, saj ima kar 2 mnenja na Google My Business. S povprečno oceno 5/5, je jasno, da je Pravljičarna priljubljena destinacija za družine in otroke.

Za vse tiste, ki iščejo pravljično doživetje in nepozabno zabavo za svoje otroke, je Pravljičarna v Slovenskih Konjicah zagotovo prava izbira. Torej, ne odlašajte in obiščite njihovo spletno stran ter se prepričajte o njihovi čarobni ponudbi. Vstopite v svet pravljic v Pravljičarni!

Mnenja o Pravljičarna

Pravljičarna - Slovenske Konjice
Sebastjan Hribar
5/5

Nepozabna izkusnja.

Pravljičarna - Slovenske Konjice
A-MOBIL
5/5

Go up