Mestna knjižnica Kranj - Kranj

Naslov: Gregorčičeva ulica 1, 4000 Kranj, Slovenija.
Telefon: 42013555.
Spletna stran: mkk.si.
Specialitete: Javna knjižnica.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 170 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.6/5.

Lokacija od Mestna knjižnica Kranj

Mestna knjižnica Kranj se nahaja na Gregorčičevi ulici 1, 4000 Kranj, Slovenija. Ta javna knjižnica je priljubljena destinacija za ljubitelje knjig v mestu Kranj in okolici.

Knjižnica ponuja širok nabor storitev in gradiva, primernih za vse generacije. S svojo bogato zbirko knjig, revij, filmov in drugih gradiv je idealen kraj za sprostitev in učenje. Poleg tega Mestna knjižnica Kranj omogoča tudi dostop do računalnikov in brezplačnega interneta.

Obiskovalcem je na voljo tudi parkirišče, ki je dostopno osebam na invalidskem vozičku. Vhod v knjižnico je prav tako prilagojen za osebe na invalidskem vozičku, kar kaže na njihovo predanost zagotavljanju dostopnosti vsem.

Na voljo je tudi telefonska številka 42013555, preko katere lahko obiskovalci dobijo dodatne informacije ali rezervirajo gradiva.

Mestna knjižnica Kranj ima tudi svojo spletno stran mkk.si, kjer obiskovalci lahko preverijo urnik, rezervirajo gradiva ali preverijo aktualne dogodke in delavnice.

Mnenja obiskovalcev so izjemno pozitivna, saj knjižnica uživa povprečno oceno 4.6/5 glede na 170 mnenj na Google My Business.

Če iščete prijeten kraj za branje, učenje ali preprosto sprostitev, je Mestna knjižnica Kranj odlična izbira. Ne zamudite priložnosti, da obiščete njihovo spletno stran in izveste več o njihovi ponudbi ter dogodkih.

Ne odlašajte in kontaktirajte Mestno knjižnico Kranj preko njihove spletne strani!

Mnenja o Mestna knjižnica Kranj

Mestna knjižnica Kranj - Kranj
Martina Paja Groselj
5/5

Mestna knjižnica Kranj se je v Ravnikarjev Globus preselila leta 2011. Od takrat je to priljubljen prostor vseh tistih, ki radi beremo knjige. Na stekleni fasadi je zapis Zdravljice. Iz notranjosti knjižnice pa so lepi razgledi na Kranj in okolico.

Mestna knjižnica Kranj - Kranj
Sonja Česenj
5/5

Osebje v knjižnici dobro usposobljeno za pomoč pri iskanju knjig. Izposoja in vračilo knjig je dobro organizirano.

Mestna knjižnica Kranj - Kranj
Mihael Petek
5/5

Lahko smo ponosni, da imamo v Kranju tako moderno in dobro založeno knjižnico.
V knjižnici so našle svoj prostor tudi različne prostočasne dejavnosti od pravljičnih uric za otroke do izobraževalnih vsebin za vse generacije. Lahko prisluhnemo tudi zanimivim predavanjem in vodenim razgovorom. Seveda pa se lahko samo udobno namestiš v enega od mnogih separejev in preberemo kakšno revijo ali časopis.
Priporočam obisk...Še bolje pa, da se kar včlanite in odnesete bogatstvo besed domov.

Mestna knjižnica Kranj - Kranj
Ozbej Lapanja
1/5

Ne priporočam, da uporabljate Cobiss+. Še posebej, če rezervirate knjigo, ki bo trajala par mesecov, ker ne boste dobili nobenega sporočila, da vas čaka v vaši knjižnici. Še posebej, če ste pozabili, da ste sploh rezervirali. In zaradi te napake vas bo stalo kakšen evro, ker niste prevzeli knjige pravočasno.

Mestna knjižnica Kranj - Kranj
Simon Fabcic
5/5

Izredno lepo mesto za preživljanje časa...

Mestna knjižnica Kranj - Kranj
Back Biter
5/5

Lepo urejena knjižnica, obiskal sejem plošč

Mestna knjižnica Kranj - Kranj
Tian Sorgo
1/5

Varnostnik vrgel ven iz knjiznice brez razloga mi smo se le hoteli uciti in smo mirno prisli ven on nas je z grdnim tonom vrgel ven in nas ni spustil noter cistilka se je prav tako ze grozno obnasala in sem zelo zelo razocaran nad vasimi zaposlenimi!!!
Zaradi traum ki smo jih doziveli si ne upamo nazaj!

Mestna knjižnica Kranj - Kranj
Mirela Koštić Djokič
5/5

Čudovita, moderna in dobro založena mestna knjižnica. Predvsem mi je všeč otroški oddelek, ki otroke kar posrka. Družinsko branje vzpodbuja k branju že od zgodnje starosti, kar je resnično pohvalno. Hvala za neštete čarobne trenutke❤️

Go up