Krice Krace - Kranj

Naslov: Tomšičeva ulica 14, 4000 Kranj, Slovenija.

Specialitete: Lutkovno gledališče.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Restavracija, Primerno za otroke.
Mnenja: Ta podjetje ima 1 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Krice Krace

Krice Krace Tomšičeva ulica 14, 4000 Kranj, Slovenija

Krice Krace je priljubljena lutkovna gledališčna predstava, ki se nahaja na naslovu Tomšičeva ulica 14, 4000 Kranj, Slovenija. To gledališče je znano po svojih čarobnih predstavah, ki navdušujejo tako otroke kot odrasle obiskovalce. Njihova posebnost so kakovostne lutke in izvirne zgodbe, ki ustvarjajo nepozabne trenutke za vso družino.

Poleg izjemnih predstav, Krice Krace ponuja tudi druge storitve in udobja. Imajo parkirišče za obiskovalce, ki je še posebej priročno. Prav tako imajo restavracijo, kjer si lahko obiskovalci privoščijo okusen obrok. Lokacija je primerna za otroke, s čimer je zagotovljeno prijetno doživetje za vso družino. Poleg tega je gledališče dostopno osebam na invalidskem vozičku, kar pomeni, da je prijazno in vključujoče za vse obiskovalce.

Trenutno ima Krice Krace 1 mnenje na Google My Business, ki kaže na visoko zadovoljstvo obiskovalcev. Povprečno mnenje znaša 5/5, kar odraža kakovost in priljubljenost tega gledališča.

Za vse, ki iščejo čarobno doživetje in kakovostno zabavo v Kranju, je obisk Krice Krace odlična izbira. Priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in si rezervirate vstopnice za njihove predstave. Ne zamudite priložnosti, da doživite čarobnost lutkovnega gledališča Krice Krace!

Mnenja o Krice Krace

Krice Krace - Kranj
Natasa Zeni Udir_ Vogu center
5/5

Go up