KD BB Teater - Kranj

Naslov: Zoisova ul. 15, 4000 Kranj, Slovenija.
Telefon: 40851836.

Specialitete: -.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 2 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4/5.

Lokacija od KD BB Teater

KD BB Teater je gledališka skupina s sedežem na naslovu Zoisova ul. 15, 4000 Kranj, Slovenija. Lahko jih kontaktirate na telefon 40851836. Skupina se specializira v različnih gledaliških produkcijah in predstavah, s poudarkom na inovativnosti in kreativnosti.

Druge zanimive informacije o KD BB Teater vključujejo možnost parkiranja ter dostopnost za osebe na invalidskem vozičku. To pomeni, da so njihove predstave dostopne vsem obiskovalcem, ne glede na morebitne omejitve.

Mnenja ljudi o KD BB Teater so zelo pozitivna, saj ima podjetje kar 2 mnenji na Google My Business, s povprečno oceno 4/5. To kaže na visoko kakovost njihovih predstav in storitev, ki jih obiskovalci zelo cenijo.

Če ste ljubitelj gledališča ali iščete kulturno doživetje v Kranju, bi morali obiskati KD BB Teater. Njihove predstave so znane po svoji sveži in inovativni interpretaciji klasičnih del, kar zagotavlja nepozabno izkušnjo za vse obiskovalce.

Za več informacij o njihovih predstavah in dogodkih obiščite njihovo spletno stran in se prepričajte sami, zakaj je KD BB Teater tako priljubljen med ljubitelji gledališča. Ne zamudite priložnosti, da doživite edinstveno gledališko izkušnjo in se prepustite čarobnosti njihovih predstav.

Ne odlašajte in obiščite njihovo spletno stran ter se prepričajte sami!

Mnenja o KD BB Teater

KD BB Teater - Kranj
jure pen
4/5

KD BB Teater - Kranj
Jan Kostanjevec
4/5

Go up