Pokopališče Benedikt - Benedikt

Naslov: Slatinska cesta 6, 2234 Benedikt, Slovenija.

Specialitete: Pokopališče.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Pokopališče Benedikt

Pokopališče Benedikt Slatinska cesta 6, 2234 Benedikt, Slovenija

Pokopališče Benedikt se nahaja na naslovu Slatinska cesta 6, 2234 Benedikt, Slovenija. To pokopališče je specializirano za specialitete pokopališč in ponuja različne storitve za svoje stranke.

Obiskovalci bodo cenili dodatne storitve, ki jih nudi Pokopališče Benedikt, kot so parkirišče in dostopno osebam na invalidskem vozičku. Poleg tega je vhod prav tako dostopen osebam na invalidskem vozičku, kar omogoča enostaven in udoben dostop za vse obiskovalce.

Če iščete informacije o tem pokopališču, lahko obiščete njihovo spletno stran in si ogledate več podrobnosti. Na žalost trenutno ni informacij o telefonski številki pokopališča ali o njihovi spletni strani.

Čeprav na platformi Google My Business trenutno ni mnenj o Pokopališču Benedikt, to ne pomeni, da ne ponuja kakovostnih storitev. Vseeno je priporočljivo, da se obrnete na njih preko njihove spletne strani in se pozanimate o vseh podrobnostih, ki vas zanimajo.

V skupnem povzetku, Pokopališče Benedikt se nahaja v lepi in mirni lokaciji v Benediktu, Slovenija. Nudi specializirane storitve za pokopališča in je prilagojeno za vse obiskovalce, vključno z osebami na invalidskem vozičku.

Za več informacij in vprašanja, obiščite njihovo spletno stran in se obrnite na njih za dodatne podrobnosti. Ne odlašajte, ampak kontaktirajte Pokopališče Benedikt še danes!

Go up