Kulturno društvo Benedikt - Benedikt

Naslov: Čolnikov trg 10, 2234 Benedikt, Slovenija.

Specialitete: Kulturno društvo, Umetniška organizacija.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 4 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4/5.

Lokacija od Kulturno društvo Benedikt

Kulturno društvo Benedikt Čolnikov trg 10, 2234 Benedikt, Slovenija

Kulturno društvo Benedikt je umetniška organizacija, ki se nahaja na naslovu Čolnikov trg 10, 2234 Benedikt, Slovenija. To društvo je specializirano za kulturne dejavnosti in umetniške projekte, prilagojene lokalni skupnosti. Poleg tega ponuja različne kulturne programe in dogodke, ki bogatijo kulturno življenje v Benediktu in okolici.

Društvo ima tudi parkirišče in je dostopno osebam na invalidskem vozičku, kar omogoča enostavno udeležbo na njihovih prireditvah in dogodkih.

Trenutno Kulturno društvo Benedikt ima 4 mnenja na Google My Business, pri čemer je povprečna ocena 4/5. To kaže na zadovoljstvo strank in dobro delo društva pri izvajanju svojih dejavnosti.

Za osebo, ki išče kulturne dejavnosti in umetniške projekte v Benediktu, je Kulturno društvo Benedikt odlična izbira. Njihova lokacija v središču mesta omogoča enostaven dostop, poleg tega pa ponujajo raznolik program, ki bo zadovoljil različne okuse.

Če iščete kulturne dogodke, umetniške projekte ali preprosto želite podpreti lokalno skupnost, priporočamo, da obiščete spletno stran Kulturno društvo Benedikt in se pozanimate o njihovih prihajajočih dogodkih ter aktivnostih. Ne zamudite priložnosti, da se pridružite kulturnemu utripu Benedikta!

Mnenja o Kulturno društvo Benedikt

Kulturno društvo Benedikt - Benedikt
Nina Ličen Goričan
5/5

Lepo urejen Kulturni dom.

Kulturno društvo Benedikt - Benedikt
Nika Borko
1/5

Kulturno društvo Benedikt - Benedikt
Boštjan Leš
5/5

Kulturno društvo Benedikt - Benedikt
Enej Jerenko
5/5

Go up