Društvo kmečkih žena in deklet Benedikt - Benedikt

Naslov: Čolnikov trg 14, 2234 Benedikt, Slovenija.

Specialitete: Združenje ali organizacija.

Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Društvo kmečkih žena in deklet Benedikt

Društvo kmečkih žena in deklet Benedikt Čolnikov trg 14, 2234 Benedikt, Slovenija

Društvo kmečkih žena in deklet Benedikt je združenje ali organizacija, ki se nahaja na naslovu Čolnikov trg 14, 2234 Benedikt, Slovenija. Kljub temu, da trenutno nimamo informacij o njihovem telefonskem številu ali spletni strani, gre za organizacijo, ki deluje v lokalni skupnosti.

To društvo je namenjeno predvsem kmečkim ženam in dekletom ter se osredotoča na njihove potrebe in interese. S svojimi dejavnostmi in programi spodbuja povezovanje med članicami, izobraževanje in promocijo kmečkega življenja.

Čeprav trenutno ni na voljo veliko informacij o Društvu kmečkih žena in deklet Benedikt, je pomembno omeniti, da ima na platformi Google My Business 0 mnenj, kar pomeni, da še ni prejelo ocen. Povprečno mnenje: 0/5.

Za osebo, ki išče informacije o organizacijah, ki podpirajo kmečko skupnost v Benediktu, je Društvo kmečkih žena in deklet gotovo vredno raziskati. S svojimi dejavnostmi in programi lahko ponudi pomembne možnosti za vključevanje v lokalno skupnost ter pridobivanje novih znanj in veščin.

Priporočilo: Če vas zanima delo kmečkih žensk in deklet ter želite izvedeti več o njihovih dejavnostih in programih, priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran (če je na voljo) ali jih kontaktirate neposredno za več informacij. Morda boste lahko tudi postali del njihove skupnosti in prispevali k njihovemu delu.

Go up