Kulturno-Glasbeno društvo Benedictus - Benedikt

Naslov: Stara Gora 8a, 2234 Benedikt, Slovenija.

Spletna stran: bizi.si.
Specialitete: Združenje ali organizacija.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 1 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Kulturno-Glasbeno društvo Benedictus

Kulturno-Glasbeno društvo Benedictus je združenje ali organizacija, ki se nahaja na naslovu Stara Gora 8a, 2234 Benedikt, Slovenija. Ta društvo se ponaša z odlično povprečno oceno 5/5 na Google My Business, kar priča o visoki kakovosti njihovih storitev.

Kulturno-Glasbeno društvo Benedictus ponuja številne kulturne in glasbene aktivnosti za svoje člane in obiskovalce. Poleg tega pa imajo tudi parkirišče in so dostopni osebam na invalidskem vozičku, kar zagotavlja prijazno okolje za vse.

Če iščete kulturne ali glasbene dejavnosti v Benediktu, potem je Kulturno-Glasbeno društvo Benedictus prava izbira za vas. Njihova spletna stran bizi.si ponuja več informacij o njihovi ponudbi in dogodkih.

Za vse, ki bi želeli izvedeti več o kulturnih in glasbenih dejavnostih v Benediktu, je Kulturno-Glasbeno društvo Benedictus odlična izbira. Ne pozabite obiskati njihove spletne strani in se pozanimati o njihovih prihajajočih dogodkih ter aktivnostih. Priporočamo, da jih kontaktirate preko njihove spletne strani in se pridružite njihovi skupnosti.

Mnenja o Kulturno-Glasbeno društvo Benedictus

Kulturno-Glasbeno društvo Benedictus - Benedikt
Uroš Pavkovič
5/5

Go up