Društvo upokojencev Benedikt - Benedikt

Naslov: Čolnikov trg 10, 2234 Benedikt, Slovenija.

Specialitete: Skupnost upokojencev.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Društvo upokojencev Benedikt

Društvo upokojencev Benedikt Čolnikov trg 10, 2234 Benedikt, Slovenija

Društvo upokojencev Benedikt je organizacija posvečena skupnosti upokojencev, ki se nahaja na naslovu: Čolnikov trg 10, 2234 Benedikt, Slovenija. Društvo ponuja različne dejavnosti in storitve za starejše občane v kraju Benedikt in okolici.

Med specialitetami društva so skupnost upokojencev, kjer se lahko člani družijo, sodelujejo v različnih dejavnostih in se udeležujejo dogodkov, ki so namenjeni njihovemu dobremu počutju in druženju.

Poleg tega, društvo ponuja tudi parkirišče in je dostopno osebam na invalidskem vozičku, kar omogoča lažje obiskovanje društva tudi ljudem s posebnimi potrebami.

Na spletni strani društva upokojencev Benedikt ni navedenega telefonskega števila in mnenj, saj na platformi Google My Business trenutno ni ocen. Povprečno mnenje je tako trenutno 0/5.

Zaradi svoje posvečenosti skrbi za dobrobit starejših občanov v kraju Benedikt in okolici, je Društvo upokojencev Benedikt idealna destinacija za tiste, ki iščejo skupnostno okolje in dejavnosti prilagojene njihovim potrebam v poznejših letih.

V kolikor vas zanima več informacij o dejavnostih društva ali bi se želeli pridružiti njihovi skupnosti, priporočamo obisk njihove spletne strani in kontaktiranje preko tam navedenih informacij. Ne zamudite priložnosti, da se pridružite tej aktivni skupnosti upokojencev!

Go up