Osnovna šola Benedikt - Benedikt

Naslov: Šolska ulica 2, 2234 Benedikt, Slovenija.
Telefon: 27295820.
Spletna stran: os-benedikt.si.
Specialitete: Osnovna šola.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Osnovna šola Benedikt

Osnovna šola Benedikt je šola, ki se nahaja na naslovu Šolska ulica 2, 2234 Benedikt, Slovenija. S svojo lokacijo v mirnem okolju in sodobno opremljenimi prostori je idealna izbira za učence vseh starosti.

Telefonska številka šole je 27295820, kar omogoča hitro in enostavno komunikacijo s šolskim osebjem. Za več informacij lahko obiščete njihovo spletno stran, kjer boste našli podrobnejše informacije o programih in dejavnostih šole.

Specialiteta Osnovne šole Benedikt je seveda izobraževanje na osnovni šoli, kjer se učenci lahko razvijajo in učijo v spodbudnem okolju. Poleg tega šola ponuja tudi dodatne storitve, kot so parkirišče in dostop za osebe na invalidskem vozičku, kar kaže na njihovo predanost vključevanju vseh učencev v šolsko okolje.

Osnovna šola Benedikt trenutno nima mnenj na Google My Business, zato je povprečno mnenje 0/5. Kljub temu pa se lahko vsak posameznik prepriča o kakovosti šole z lastnim obiskom in pogovorom s šolskim osebjem.

Z vsemi prednostmi in storitvami, ki jih ponuja Osnovna šola Benedikt, je odlična izbira za učence in starše, ki iščejo visoko kakovostno izobraževanje. Za več informacij in prijavo na šolo obiščite njihovo spletno stran in se prepričajte sami!

Ne odlašajte, obiščite spletno stran Osnovne šole Benedikt in se prepričajte o njihovi ponudbi že danes!

Go up