Knjižnica Ivana Tavčarja Škofja Loka - Mladinski oddelek - Škofja Loka

Naslov: Nama), Kapucinski trg 4, 4220 Škofja Loka, Slovenija.
Telefon: 45112506.
Spletna stran: knjiznica-skofjaloka.si.
Specialitete: Knjižnica.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 6 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.7/5.

Lokacija od Knjižnica Ivana Tavčarja Škofja Loka - Mladinski oddelek

Knjižnica Ivana Tavčarja Škofja Loka - Mladinski oddelek je knjižnica, ki se nahaja na Kapucinski trg 4, 4220 Škofja Loka, Slovenija. Če iščete informacije o tej knjižnici, ste pripravljeni odkriti nekaj zanimivega.

Lokacija: Knjižnica je enostavno dostopna, saj se nahaja v samem središču mesta Škofja Loka. Če prideте z avtomobilom, morete uporabiti parkirišče, ki je na voljo ob knjižnici. Knjižnica ima tudi dostop za osebe, ki uporabljajo invalidski voziček, tako na parkirišču kot tudi v sami knjižnici.

Kontakt: Če želite kontaktirati knjižnico, lahko to naredite na številki 45112506. Če preferirate elektronsko komunikacijo, lahko obiščete njihovo spletno stran: knjiznica-skofjaloka.si.

Specialitete: Ta knjižnica je posebna zaradi svoje bogate zbirke knjig, ki je na voljo mladim bralcem. Knjižnica ima tudi mladinski oddelek, kjer lahko mladi najdejo primerne in zanimive knjige za branje.

Druge informacije: Če iščete mnenja drugih obiskovalcev knjižnice, lahko pogledate 6 mnenj na Google My Business s povprečno oceno 4.7/5.

V končnem znesku, če iščete knjižnico, ki ima vse, od zanimive zbirke knjig do dostopnosti in dobre lokacije, je Knjižnica Ivana Tavčarja Škofja Loka - Mladinski oddelek odlična izbira. Najprej preverite njihovo spletno stran, da boste lahko bolje spoznali njihovo ponudbo in nato jih kontaktirali. Ne bo vas ovrejšča

Go up