Prostovoljno Gasilsko Društvo Notranje Gorice - Plešivica - Notranje Gorice

Naslov: Podpeška cesta 430, 1357 Notranje Gorice, Slovenija.

Spletna stran: facebook.com.
Specialitete: Gasilska postaja.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 1 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Prostovoljno Gasilsko Društvo Notranje Gorice - Plešivica

Prostovoljno Gasilsko Društvo Notranje Gorice - Plešivica Podpeška cesta 430, 1357 Notranje Gorice, Slovenija

Prostovoljno Gasilsko Društvo Notranje Gorice - Plešivica se nahaja na naslovu Podpeška cesta 430, 1357 Notranje Gorice, Slovenija. To gasilsko društvo ponuja številne storitve in dejavnosti za lokalno skupnost, s poudarkom na gasilski postaji.

Društvo ima tudi parkirišče in je dostopno osebam na invalidskem vozičku, kar kaže na njihovo predanost zagotavljanju vključujočega okolja za vse obiskovalce.

Prostovoljno Gasilsko Društvo Notranje Gorice - Plešivica ima svojo spletno stran, ki je dosegljiva na facebook.com. Na tej spletni strani lahko obiskovalci najdejo več informacij o dejavnostih društva, dogodkih in načinih kako se vključiti.

Mnenja uporabnikov na Googlu so zelo pozitivna, saj ima podjetje oceno 5/5. To kaže na visoko zadovoljstvo strank in dobro delo gasilskega društva.

Za osebo, ki išče informacije o gasilskem društvu v Notranjih Goricah, je Prostovoljno Gasilsko Društvo Notranje Gorice - Plešivica odlična izbira. S svojo lokacijo, storitvami in pozitivnimi mnenji, ponuja kakovostno izkušnjo in podporo skupnosti.

Zato, če potrebujete gasilske storitve ali želite izvedeti več o dejavnostih gasilske postaje, priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in se obrnete na njih za več informacij. Ne oklevajte, kontaktirajte jih danes!

Mnenja o Prostovoljno Gasilsko Društvo Notranje Gorice - Plešivica

Prostovoljno Gasilsko Društvo Notranje Gorice - Plešivica - Notranje Gorice
Matej Priteržnik (prixon)
5/5

Go up