Gasilski Vadbeni Center - Gasilska Zveza Brezovica - Notranje Gorice

Naslov: Podpeška cesta 430, 1357 Notranje Gorice, Slovenija.

Spletna stran: m.facebook.com.
Specialitete: Gasilska postaja.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Gasilski Vadbeni Center - Gasilska Zveza Brezovica

Gasilski Vadbeni Center - Gasilska Zveza Brezovica Podpeška cesta 430, 1357 Notranje Gorice, Slovenija

Gasilski Vadbeni Center - Gasilska Zveza Brezovica se nahaja na naslovu Podpeška cesta 430, 1357 Notranje Gorice, Slovenija. Gre za gasilsko vadbeni center, ki ponuja različne storitve na tem področju.

Specialitete tega centra vključujejo Gasilsko postajo, kjer se izvajajo vaje in usposabljanja za gasilce ter druge gasilske dejavnosti.

Obiskovalci bodo cenili druge zanimive informacije, kot so parkirišče in dostopnost za osebe na invalidskem vozičku, kar omogoča enostaven dostop do centra.

Mnenja o Gasilskem Vadbenem Centru - Gasilski Zvezi Brezovica so trenutno nična, saj podjetje še nima ocen na Google My Business.

Povprečno mnenje zaenkrat znaša 0/5, vendar je vedno priporočljivo, da obiskovalci sami preverijo in izkusijo storitve centra.

Za več informacij in kontaktiranje Gasilske Zveze Brezovica, obiskovalce vabimo, da obiščejo spletno stran m.facebook.com in se pozanimajo o njihovih storitvah ter dogodkih. Ne odlašajte, kontaktirajte jih in izkoristite njihove storitve za izobraževanje na področju gasilstva.

Za vse tiste, ki iščejo priložnost za usposabljanje in razvoj na področju gasilstva, je Gasilski Vadbeni Center - Gasilska Zveza Brezovica odlična izbira. Ne odlašajte, kontaktirajte jih in izkoristite njihove storitve za izobraževanje na področju gasilstva.

Go up