Cerkev sv. Trojice - Vnanje Gorice

Naslov: 1351 Vnanje Gorice, Slovenija.
Telefon: 13637180.
Spletna stran: zupnija-brezovica.rkc.si.
Specialitete: Cerkev.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 3 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.7/5.

Lokacija od Cerkev sv. Trojice

Če iščete mir in duhovno izpolnitev, potem je Cerkev sv. Trojice v Vnajih Gorice prava izbira za vas. Nahaja se na naslovu 1351 Vnanje Gorice, Slovenija in jih lahko kontaktirate na Telefon: 13637180.

Cerkev sv. Trojice je znana po svoji prelepi arhitekturi in duhovnem vzdušju. Njihova spletna stran zupnija-brezovica.rkc.si ponuja več informacij o bogoslužju in posebnih dogodkih v cerkvi.

Specialiteta Cerkve sv. Trojice je njena zgodovina in kulturna dediščina, ki privablja obiskovalce iz celega sveta. Poleg tega ima cerkev tudi parkirišče in je dostopna osebam na invalidskem vozičku, kar omogoča vsem enostaven dostop.

Zanimive informacije o Cerkvi sv. Trojice vključujejo tudi dejstvo, da ima 3 mnenja na Google My Business z povprečno oceno 4.7/5. To priča o kakovosti in zadovoljstvu obiskovalcev.

Za vse, ki si želijo duhovnega zatočišča ali zgolj občudovati lepoto arhitekture, je Cerkev sv. Trojice idealna destinacija. Priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in se pozanimate o bogoslužju ali posebnih dogodkih. Ne zamudite priložnosti, da doživite mir in lepoto te čudovite cerkve.

Mnenja o Cerkev sv. Trojice

Cerkev sv. Trojice - Vnanje Gorice
boris svigelj
4/5

Cerkev sv. Trojice - Vnanje Gorice
Jože Poje
5/5

Cerkev sv. Trojice - Vnanje Gorice
Zdenka Levičnik
5/5

Go up