Pokopališče - Vnanje Gorice

Naslov: 1351 Vnanje Gorice, Slovenija.

Specialitete: Pokopališče.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 4 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.8/5.

Lokacija od Pokopališče

Pokopališče 1351 Vnanje Gorice, Slovenija

Pokopališče v Vnajnih Goricah je priljubljeno pokopališče, ki se nahaja na naslovu 1351 Vnanje Gorice, Slovenija. To pokopališče je znano po svojih specialitetah, saj ponuja vrhunsko storitev na področju pogrebnih slovesnosti. Poleg tega je pokopališče opremljeno s številnimi dodatnimi storitvami, ki omogočajo udobno in dostojanstveno slovo od pokojnih.

Druge zanimive informacije o Pokopališču vključujejo parkirišče za obiskovalce, dostopno tudi osebam na invalidskem vozičku ter vhod, prav tako dostopen osebam na invalidskem vozičku. To je pomembno za zagotavljanje enakih možnosti za vse obiskovalce, ne glede na morebitne mobilnostne ovire.

Mnenja uporabnikov na Google My Business kažejo visoko zadovoljstvo s storitvami Pokopališča. Ta podjetje ima 4 mnenja, s povprečno oceno 4.8/5. To jasno kaže na visoko raven kakovosti in zadovoljstva strank, ki so koristile storitve tega pokopališča.

Za osebo, ki išče informacije o pokopališču v Vnajnih Goricah, je to idealna izbira zaradi svoje visoke kakovosti storitev, prijaznega osebja in dodatnih storitev, ki olajšajo celoten postopek pogreba. Pokopališče je primerno tako za tradicionalne kot moderne pogrebne slovesnosti, zato lahko obiskovalci pričakujejo prilagojeno storitev glede na svoje želje in potrebe.

Za več informacij o Pokopališču in njihovih storitvah ter rezervacijah obiskovalcem priporočamo, da obiščejo njihovo spletno stran in stopijo v stik s strokovnim osebjem. Ne glede na okoliščine, bo Pokopališče zagotovilo spoštljiv in dostojanstven sloves za vaše ljubljene.

Mnenja o Pokopališče

Pokopališče - Vnanje Gorice
Ambrož Slana
5/5

Zelo udobno, čiste kangle

Pokopališče - Vnanje Gorice
Moe Lester
4/5

Good place to clean yourself. There is no shower, they do however have a bunch of watering cans, which can serve the same purpose.

We also had to bring soap ourselves, there were no vending machines where we could buy some.

Pokopališče - Vnanje Gorice
jakob zajec
5/5

Lepo

Pokopališče - Vnanje Gorice
Andraž Ulaga
5/5

Go up