DEOS Center starejših Notranje Gorice - Notranje Gorice

Naslov: Gmajna 7, 1357 Notranje Gorice, Slovenija.
Telefon: 802737.
Spletna stran: deos.si.
Specialitete: Dom upokojencev.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 133 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.8/5.

Lokacija od DEOS Center starejših Notranje Gorice

DEOS Center starejših Notranje Gorice je odlična izbira za tiste, ki iščejo kakovostno oskrbo starejših na območju Notranjih Goric v Sloveniji. Nahaja se na naslovu Gmajna 7, 1357 Notranje Gorice in jih lahko kontaktirate preko telefonske številke 802737. Za več informacij lahko obiščete njihovo spletno stran.

DEOS Center starejših Notranje Gorice se specializira za oskrbo in nego starejših, s poudarkom na zagotavljanju udobja in varnosti svojim stanovalcem. Poleg tega nudijo tudi različne aktivnosti in programe za ohranjanje kakovosti življenja svojih uporabnikov. Ena izmed glavnih prednosti tega centra je njihova lokacija, ki omogoča enostaven dostop in udobno bivanje.

Med drugimi zanimivimi informacijami o DEOS Centru starejših Notranje Gorice je tudi dejstvo, da imajo parkirišče, ki je dostopno osebam na invalidskem vozičku, ter vhod, prilagojen tudi invalidom. To pomeni, da je center prijazen in dostopen za vse svoje stanovalce.

Na platformi Google My Business ima DEOS Center starejših Notranje Gorice kar 133 mnenj, kar priča o visoki kakovosti njihovih storitev. Povprečno mnenje, ki ga prejmejo, pa znaša visokih 4.8 od 5, kar dodatno potrjuje zadovoljstvo njihovih strank.

Z vsemi temi pozitivnimi lastnostmi in visokimi ocenami, bi DEOS Center starejših Notranje Gorice nedvomno bil odlična izbira za tiste, ki iščejo kakovostno oskrbo za svoje starejše sorodnike. Zato, če iščete varno in udobno bivalno okolje za svoje najdražje, ne oklevajte in obiščite njihovo spletno stran ter se pozanimajte o njihovi ponudbi. Ne bo vam žal!

Mnenja o DEOS Center starejših Notranje Gorice

DEOS Center starejših Notranje Gorice - Notranje Gorice
INES ĆEMAN
5/5

DEOS Center Starejših Notranje Gorice sem danes obiskala v družbi prijatelja Damijana Janžekoviča, ki je napisal trilogijo z naslovom Iz pekla do življenja, ki sva jo predstavila skupini stanovalcev. Pogovarjali smo se o nasilju, različnih oblikah nasilja, izpostavili ničelno toleranco do nasilja in se skozi pogovor vsi skupaj opolnomočili na področju prijave nasilja, opozarjanju nanj, ne obračanju stran, temveč ukrepanju. Kvalitetno smo preživeli ta čas skupaj in zaokrožili druženje s poudarkom na to, da so starejši naše bogastvo, da jih potrebujemo, da so njihova modrost in izkušnje pravi zaklad. Vsekakor so name zelo pozitiven vtis naredili zaposleni, ker je njihov odnos do starejših, ki tu bivajo in se z njimi vsakodnevno ukvarjajo, vidno pristno zdrav. Bravo ekipa in vso spoštovanje gospe Ani Petrič, ki kot direktorica z njimi diha in oddaja spontano energijo sodelovanja z vsemi, prav vsemi. Hvala za priložnost druženja, ki bo ostalo v dragocenem spominu.

DEOS Center starejših Notranje Gorice - Notranje Gorice
Olivera Cilar
5/5

V DEOS Notranje Gorice je hči praznovala svoj 10 rojstni dan. Naredili so si "disko party" in zelo so se zabavali. Velika hvala direktorici ga. Ani Petrič, ki nam je omogočila prostor in dovolila, da smo ga okrasili tako kot se spodobi za diskoteko ?. Hvala tudi ostalim zaposlenim in seveda stanovalcem, ki jih ni motil otroški direndaj ?.

DEOS Center starejših Notranje Gorice - Notranje Gorice
Anita Kiralj
5/5

V DEOS Centru starejših Notranje Gorice sem prebivala en teden kot prostovoljka v okviru pilotnega projekta katerega cilj je bilo medgeneracijsko povezovanje in destigmatizacija starih ljudi. K sodelovanju sva bili poklicani dve prostovoljki.

Vsako jutro sva bili skupaj s stanovalci postreženi z zajtrkom, kjer sva že takoj zjutraj začeli s povezovanjem s stanovalci. Že takoj naju je presenetilo, da zaposleni poznajo vse stanovalce po imenih in priimkih, prav tako njihove zahteve in potrebe. Vsako jutro sva bili poslani v različne dele in nadstropja po točno določene ljudi. Prav tako so se vsako jutro ob 9.00. stanovalci zbrali v večnamenskem prostoru pri telovadbi, kjer so poskrbeli za jutranje razgibavanje.

Najino delo je bilo torej sestavljeno iz pomoči pri prevažanju stanovalcev, pomoči pri različnih aktivnostih in delavnicah, predvsem pa je bilo pomembno druženje. Ves čas sva se pogovarjali s stanovalci, poslušali njihove zgodbe, povedali kaj o sebi in se tudi zelo nasmejali. Vsak večer sva poklepetali o najinih izkušnjah čez dan, v petek pa zaključili, da je bil to en lepših delovnih tednov in da se bova v Center še kdaj vrnili. Stanovalci doma so naju lepo sprejeli, zaposleni pa so srčni, dobrovoljni in nadvse profesionalni. Do konca tedna sva stkali kar nekaj vezi, ki niso nič drugačne kot vezi z najino generacijo – morda so celo bolj močne, saj niso bile stkane prek socialnih omrežij.

Pohvale direktorici za številne ideje, s katerimi stanovalcem popestri bivanje v Centru, in zaposlenim za odlično delo!

DEOS Center starejših Notranje Gorice - Notranje Gorice
Meta Rot
5/5

Prijaznost, srčnost, empatija in pozitivna energija so največje odlike zaposlenih v centru, za katerega smo prepričani, da je med najboljšimi v Sloveniji !
S strahom in negotovostjo smo pred dobrim letom prvič prestopili prag Centra starejših DEOS Notranje Gorice. Žal zaradi napredovale demence za našo babi ni bilo druge možnosti. Že takoj ob prihodu smo bili prijetno presenečeni. Pričakali so nas prijazni obrazi zaposlenih, ki so sicer hiteli po svojih opravilih, vendar kljub temu niso pozabili na nasmehe, pozdrave, objeme in prijazne besede stanovalcem. Presenečeni smo bili, da so stanovalce nagovorili po imenih. Tako oseben odnos ti takoj pričara občutek domačnosti in pripadnosti. V dobrem letu dni so se naši pozitivni občutki samo stopnjevali. Vsi zaposleni, s katerimi smo prišli v stik so res zelo prijazni in imajo velik posluh za pomoč in razumevanje starejših in njihovih svojcev. Duša in gonilna sila je prav gotovo direktorica centra, ga. Ana Petrič, ki se z vso predanostjo in zavzetostjo trudi, da bi stanovalcem pričarala občutek DOMA v pravem pomenu besede in ne zgolj zavoda, namenjenega osnovni oskrbi starostnikov. Trudi se za medgeneracijsko povezovanje in destigmatizacijo starostnikov, zato na številne dogodke v centru povabi tudi otroke iz okoliških vrtcev. Čeprav je naša babi na varovanem oddelku za starostnike z demenco, je vključena v vsa dogajanja v centru. Zavedamo se, da vključevanje stanovalcev v dogajanja centra, poleg redne oskrbe, zahteva še posebno velik dodaten angažma zaposlenih. Številni dogodki, kjer smo vedno dobrodošli, in se jih z velikim veseljem udeležujemo tudi svojci, stanovalcem centra popestrijo njihov vsakdan in jim, pa čeprav le za trenutek pričarajo nasmehe na obraz. In zaposleni so si enotni, da je vredno truda in da vsak trenutek šteje….
Vsem zaposlenim iskrena hvala!

DEOS Center starejših Notranje Gorice - Notranje Gorice
Mateja Grcar
5/5

Sem socialna oskrbovalka- izvajalka pomoči na domu katera je organizirana v sklopu DEOS Centra starejših Notranje Gorice za Občino Brezovica. Zelo sem zadovoljna s svojim delovnim mestom, z odnosom direktorice, gospe Ane ter koordinatorice, gospe Lidije. Z veseljem obiščem tudi Center starejših kjer se vedno kaj dogaja. Všeč mi je, da je vzdušje prijetno ter, da so sodelavci prijazni.

DEOS Center starejših Notranje Gorice - Notranje Gorice
Mirjana Zeljić Brnčič
5/5

Z delom in prostori v DEOS Notranje Gorice sem se prvič srečala, ko sem s sedem letno hčerko, decembra 2018, sodelovala na Medgeneracijski čajanki, ki jo organizirajo za svoje stanovalce. Otroci so lahko igrali družabne igrice s prebivalci doma, zraven pa so zaposleni organizirali tudi mini koncert in popoldanaki čaj ter piškote. Že takrat je bilo čutiti toplino in srčnost zaposlenih, ki se trudijo narediti bivanje starostnikom kar se da bolj prijetno, varno, ustvarjalno in tudi zabavno. Od takrat, preko socialnih omrežij, redno spremljam njihovo delo in opažam ogromno truda ter inovativnosti pri delu. Zato lahko le čestitam direktorici Ani Petrič in njenim sodelavcem. Z veseljem vas pridemo zopet obiskat ?❤. S takšnimi domovi za ostarele in zaposlenimi v njih, ni strahu za naše starejše občane, katerih bo z leti čedalje več. Ekipa DEOS Notranje Gorice: "Keep going on "

DEOS Center starejših Notranje Gorice - Notranje Gorice
valerija carman
5/5

Izjemen občutek domačnosti je že prihod na dvorišče doma. Vidi se povezanost z lokalno skupnostjo. Iskrene čestitke vsem, zaposlenim in ostalim, ki skrbite za nasmehe uporabnikov. Prosim vztrajajte na akcijah, ki vaš glas nosijo v vsako slovensko vas. Zaradi novoletnih voscilnic sem prišla k vam in z veseljem bom prišla vsako leto. Verjamem, da vam v teh čudnih časih ni lahko. Iskrene čestitke in pogumno naprej?

DEOS Center starejših Notranje Gorice - Notranje Gorice
Milena Mesaric
5/5

DEOS Center starejših spremljam že vse od začetka delovanja. Moja pokojna mama je zadnja štiri leta življenja prebivala v tem centru.
Ker se v centru vedno kaj zanimivega dogaja, ji ni bilo nikoli dolgčas.
S pevskim zborom Društva invalidov iz Vrhnike smo polepšali praznovanja oskrbovancev vsako leto enkrat ali pa celo dvakrat.
Vse pohvale gospe Ani in vsem zaposlenim, ki se trudite, da se imajo stanovalci čim bolj lepo.

Go up