Prostovoljno gasilsko društvo Vnanje Gorice - Brezovica pri Ljubljani

Naslov: Nova pot 2, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Slovenija.
Telefon: 13652111.
Spletna stran: facebook.com.
Specialitete: Gasilska postaja.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 1 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Prostovoljno gasilsko društvo Vnanje Gorice

Prostovoljno gasilsko društvo Vnanje Gorice je gasilsko društvo, ki se nahaja na naslovu Nova pot 2, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Slovenija. Telefon za stik je 13652111. Na njihovi spletni strani lahko najdete več informacij: facebook.com.

Specialitete tega gasilskega društva vključujejo Gasilsko postajo, ki je opremljena za hitro in učinkovito posredovanje v primeru požarov ali drugih nesreč. Poleg tega imajo tudi parkirišče in so dostopni osebam na invalidskem vozičku, kar omogoča vsem enostaven dostop do njihove lokacije.

Druge zanimive informacije o Prostovoljnem gasilskem društvu Vnanje Gorice vključujejo podatek, da ima podjetje 1 mnenj na Google My Business z povprečno oceno 5/5. To kaže na visoko zadovoljstvo strank in uspešno delo društva.

Za osebo, ki išče zanesljivo gasilsko društvo v Vnanjih Goricah, je Prostovoljno gasilsko društvo Vnanje Gorice odlična izbira. S svojo strokovnostjo, hitrim odzivom in prijaznim osebjem zagotavljajo varnost in zaščito v primeru nesreč. Priporočamo, da jih kontaktirate preko njihove spletne strani za več informacij ali vprašanja.

Mnenja o Prostovoljno gasilsko društvo Vnanje Gorice

Prostovoljno gasilsko društvo Vnanje Gorice - Brezovica pri Ljubljani
Davorin Kordis
5/5

Super organizacija

Go up