Pokopališče Tišina - Tišina

Naslov: Šolska ulica 16, 9251 Tišina, Slovenija.

Specialitete: Pokopališče.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Pokopališče Tišina

Pokopališče Tišina Šolska ulica 16, 9251 Tišina, Slovenija

Pokopališče Tišina se nahaja na naslovu Šolska ulica 16, 9251 Tišina, Slovenija. To pokopališče je posebno zaradi svojih specialitet, ki vključujejo pokopališče. Poleg tega ponuja tudi druge zanimive informacije, kot so parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku ter vhod, ki je prav tako dostopen osebam na invalidskem vozičku.

Trenutno Pokopališče Tišina nima nobenih mnenj na Google My Business, zato je povprečno mnenje 0/5. Kljub temu pa je vredno obiskati to lokacijo, saj ponuja posebno vzdušje in storitve, povezane s pokopališčem.

Za osebe, ki iščejo informacije o Pokopališču Tišina, je priporočljivo, da obiščejo njihovo spletno stran ali jih kontaktirajo neposredno za več informacij. Lokacija pokopališča je zelo dostopna in primerna za vse obiskovalce, kar je še posebej pomembno za tiste, ki potrebujejo poseben dostop.

Za vse zainteresirane, ki bi radi izvedeli več o Pokopališču Tišina ali bi želeli obiskati to lokacijo, priporočamo, da obiščejo njihovo spletno stran in se povežejo z njimi. Morda boste odkrili nekaj zanimivega ali koristnega, kar vam lahko pomaga pri vašem iskanju informacij ali storitev.

Go up