Gasilska zveza Tišina - Tišina

Naslov: Tišina 4, 9251 Tišina, Slovenija.
Telefon: 25124130.
Spletna stran: tisina.si.
Specialitete: Gasilska postaja.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Gasilska zveza Tišina

Gasilska zveza Tišina je gasilska organizacija, ki se nahaja na naslovu Tišina 4, 9251 Tišina, Slovenija. So specializirani za gasilska opravila in delujejo na območju Tišine. Lahko jih kontaktirate preko telefonske številke 25124130 ali obiščete njihovo spletno stran tisina.si.

Gasilska postaja, ki jo upravlja Gasilska zveza Tišina, je opremljena za hitro in učinkovito posredovanje v primeru požarov, nesreč ali drugih nujnih situacij. Poleg tega imajo na voljo tudi parkirišče in dostop za osebe na invalidskem vozičku, kar kaže na njihovo skrb za vse uporabnike.

Gasilska zveza Tišina je trenutno brez mnenj na Google My Business, vendar to ne odraža njihove dejanske učinkovitosti in strokovnosti. Pomembno je, da se informirate o njihovih storitvah in se prepričate sami.

Za vse, ki iščejo zanesljivo gasilsko organizacijo v regiji Tišina, je Gasilska zveza Tišina odlična izbira. Njihova lokacija, specializacija in prijaznost do strank jih postavljajo v ospredje kot zanesljivega partnerja v primeru nesreč ali drugih nujnih situacij.

Povprečno mnenje o njihovih storitvah je trenutno 0/5, vendar to ne pomeni, da niso strokovni in učinkoviti. Zato je priporočljivo, da se obrnete na njih preko njihove spletne strani in se prepričate o njihovi zanesljivosti in učinkovitosti.

Za več informacij ali za kontaktiranje Gasilske zveze Tišina obiščite njihovo spletno stran in se prepričajte o njihovi strokovnosti in zanesljivosti. Ne odlašajte, saj je varnost na prvem mestu!

Go up