Občina Tišina - Tišina

Naslov: Tišina 4, 9251 Tišina, Slovenija.
Telefon: 25391710.
Spletna stran: tisina.si.
Specialitete: Občinski urad.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 1 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4/5.

Lokacija od Občina Tišina

Občina Tišina se nahaja na naslovu Tišina 4, 9251 Tišina, Slovenija. Njihova telefonska številka je 25391710. Za več informacij lahko obiščete njihovo spletno stran tisina.si.

Specialiteta Občine Tišina je Občinski urad, kjer vam prijazno osebje pomaga pri različnih administrativnih zadevah. Poleg tega Občina Tišina ponuja tudi parkirišče ter dostop za osebe na invalidskem vozičku. Vhod je prav tako prilagojen za osebe na invalidskem vozičku.

Občina Tišina ima 1 mnenje na Google My Business, pri čemer je povprečna ocena 4/5. To kaže na zadovoljstvo strank in dobro delo Občine Tišina.

Za osebe, ki iščejo informacije o Občini Tišina, je priporočljivo obiskati njihovo spletno stran in se obrniti nanje za vse administrativne, informacijske ali druge potrebe. Občina Tišina je odlična izbira za vse, ki potrebujejo pomoč pri urejanju različnih zadev v občini.

Za več informacij ali za postavitev vprašanj, priporočamo obisk spletnega mesta Občine Tišina in kontaktiranje njihovega urada. Ne odlašajte in se obrnite na njih danes!

Mnenja o Občina Tišina

Občina Tišina - Tišina
Sgsod4
4/5

Go up