Župnija Tišina - Tišina

Naslov: Tišina 2, 9251 Tišina, Slovenija.
Telefon: 25461704.
Spletna stran: tisina.zupnija.info.
Specialitete: Verska ustanova.

Mnenja: Ta podjetje ima 3 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 2/5.

Lokacija od Župnija Tišina

Župnija Tišina je verska ustanova, ki se nahaja na naslovu Tišina 2, 9251 Tišina, Slovenija. Za več informacij jih lahko kontaktirate preko telefona na številki 25461704 ali obiščete njihovo spletno stran.

Ta verska ustanova je znana po svojih verskih dejavnostih in storitvah, ki jih nudijo svojim vernikom in obiskovalcem. Njihova lokacija v Tišini omogoča enostaven dostop in prijetno okolje za verske obrede ter srečanja skupnosti. Poleg tega so znani tudi po svoji gostoljubnosti in prijaznem osebju, ki vedno poskrbi za udobno in spoštljivo vzdušje.

Na Googlu My Business imajo Župnija Tišina 3 mnenja, pri čemer je povprečno mnenje ocenjeno z 2/5. Kljub temu, da imajo nekaj negativnih mnenj, je pomembno vedeti, da je izkušnja vsakega posameznika subjektivna in se lahko razlikuje.

Za osebo, ki išče versko ustanovo za svoje verske potrebe ali preprosto išče duhovno podporo, je Župnija Tišina odlična izbira. Nudijo različne verske storitve, kot so maše, krsti, poroke in druge verske obrede, ter so vedno pripravljeni prisluhniti in pomagati svojim obiskovalcem.

Zato, če iščete versko ustanovo, ki vam bo nudila duhovno podporo in skupnost, priporočamo, da obiščete spletno stran Župnije Tišina in stopite v stik z njimi. Ne glede na vaše verske potrebe, bodo z veseljem prisluhnili in vam ponudili svoje storitve.

Mnenja o Župnija Tišina

Župnija Tišina - Tišina
Primož Činč
1/5

Brez besed?

Župnija Tišina - Tišina
Ernest Gaspar
2/5

Župnija Tišina - Tišina
gagi huic
3/5

Go up