Pokopališče Žetale - Žetale

Naslov: Žetale 3, 2287 Žetale, Slovenija.

Specialitete: Pokopališče.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Pokopališče Žetale

Pokopališče Žetale Žetale 3, 2287 Žetale, Slovenija

Pokopališče Žetale se nahaja na naslovu Žetale 3, 2287 Žetale, v Sloveniji. To pokopališče je znano po svojih specialitetah v obliki pokopališča, ki je namenjeno začasnim počitnicam svojcev. Nekatere druge zanimive informacije vključujejo parkirišče, ki je na voljo obiskovalcem, dostopnost osebam na invalidskem vozičku ter vhod, ki je prav tako dostopen osebam na invalidskem vozičku.

Trenutno ima Pokopališče Žetale 0 mnenj na Google My Business, kar pomeni, da ni dostopnih ocen s strani uporabnikov. Kljub temu, je povprečno mnenje trenutno ocenjeno z 0/5, kar kaže na potrebo po več informacijah in povratnih informacijah od obiskovalcev.

Za osebo, ki išče informacije o Pokopališču Žetale, je priporočljivo, da obišče njihovo spletno stran in se pozanima o njihovi ponudbi ter storitvah. Lokacija pokopališča je primerna za tiste, ki iščejo miren kraj za spominjanje in počitek svojcev ter želijo obiskati lokacijo, ki je prijazna do vseh obiskovalcev.

Vabimo vas, da obiščete spletno stran Pokopališča Žetale in se pozanimate o njihovi ponudbi ter storitvah. Morda boste našli informacije, ki vam bodo pomagale pri načrtovanju obiska ali pripravi na obisk. Kontaktirate jih lahko tudi preko spletne strani za dodatne informacije.

Go up