Prostovoljno gasilsko društvo Sv. Ana - Sv. Ana v Slov. goricah

Naslov: Sv. Ana v Slov. goricah 15, 2233 Sv. Ana v Slov. goricah, Slovenija.
Telefon: 27032278.

Specialitete: Gasilska postaja.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Prostovoljno gasilsko društvo Sv. Ana

Prostovoljno gasilsko društvo Sv. Ana se nahaja na naslovu Sv. Ana v Slov. goricah 15, 2233 Sv. Ana v Slov. goricah, Slovenija. Lahko jih pokličete na Telefon: 27032278. To gasilsko društvo se specializira za gasilsko postajo in ponuja različne storitve za skupnost.

Obiskovalec bo ob prihodu opazil, da ima to društvo parkirišče in je dostopno osebam na invalidskem vozičku. Tudi vhod je dostopen osebam na invalidskem vozičku, kar omogoča vsem enostaven dostop. Na žalost, trenutno nimajo nobenih mnenj na Google My Business, zato je povprečno mnenje 0/5.

Za osebo, ki išče informacije o gasilskem društvu, je Prostovoljno gasilsko društvo Sv. Ana odlična izbira. Njihova lokacija v Sv. Ani v Slovenskih goricah je lahko dostopna in omogoča enostaven dostop za vse. Poleg tega, da ponujajo gasilsko postajo, imajo tudi parkirišče in prijaznost do invalidskih vozičkov, kar kaže na njihovo predanost skupnosti.

Za več informacij ali če želite stopiti v stik s Prostovoljnim gasilskim društvom Sv. Ana, jih priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran. Tam boste lahko izvedeli več o njihovih storitvah, dejavnostih in dogodkih ter se povezali z njimi za morebitno sodelovanje ali pomoč v primeru nesreče.

Zato, če želite podpreti lokalno gasilsko društvo in se informirati o njihovih dejavnostih, priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in stopite v stik z njimi. Skupaj lahko gradimo varnejšo skupnost!

Go up