Osnovna šola Sveta Ana - Sv. Ana v Slov. goricah

Naslov: Sv. Ana v Slov. goricah 14, 2233 Sv. Ana v Slov. goricah, Slovenija.
Telefon: 27295870.

Specialitete: Osnovna šola.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 3 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4/5.

Lokacija od Osnovna šola Sveta Ana

Osnovna šola Sveta Ana se nahaja na naslovu Sv. Ana v Slov. goricah 14, 2233 Sv. Ana v Slov. goricah, Slovenija. Telefon za kontakt je 27295870.

Specialitete te šole vključujejo osnovno izobraževanje, kar pomeni, da je namenjena poučevanju osnovnih šolskih predmetov učencem v lokalni skupnosti.

Med druge zanimive informacije o šoli spadajo parkirišče, ki je na voljo, ter dostopnost za osebe na invalidskem vozičku. Vhod je prav tako prilagojen za osebe na invalidskem vozičku.

Glede mnenj, Osnovna šola Sveta Ana ima 3 ocene na Google My Business, s povprečno oceno 4/5.

Za osebo, ki išče informacije o Osnovni šoli Sveta Ana, je pomembno vedeti, da gre za osnovno šolo, ki se nahaja v lepi in dostopni lokaciji. S svojimi specialitetami in prilagojenostjo za osebe na invalidskem vozičku, nudi kvalitetno izobraževanje v prijaznem okolju.

Za več informacij ali morebitno vpis v šolo, priporočamo obisk njihove spletne strani. Ne oklevajte in se obrnite na njih za več informacij ter se prepričajte o njihovi odlični ponudbi!

Mnenja o Osnovna šola Sveta Ana

Osnovna šola Sveta Ana - Sv. Ana v Slov. goricah
Iztok Kresnik
5/5

Pozdravljeni zelo dobra šola

Osnovna šola Sveta Ana - Sv. Ana v Slov. goricah
nataša nataša
4/5

Osnovna šola Sveta Ana - Sv. Ana v Slov. goricah
Jan Ferenc
3/5

Go up