Mladinski kulturni klub kulturna zadruga Sveta Ana - Sv. Ana v Slov. goricah

Naslov: Sv. Ana v Slov. goricah 17, 2233 Sv. Ana v Slov. goricah, Slovenija.
Telefon: 31425756.

Specialitete: Mladinski center.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Mladinski kulturni klub kulturna zadruga Sveta Ana

Mladinski kulturni klub kulturna zadruga Sveta Ana je edinstvena kulturna ustanova, ki se nahaja na naslovu Sv. Ana v Slov. goricah 17, 2233 Sv. Ana v Slov. goricah, Slovenija. Telefon za stik je 31425756.

Specialitete tega kluba vključujejo organizacijo mladinskih dogodkov in dejavnosti, kar ga uvršča med priljubljene mladinske centre v regiji. Poleg tega klub ponuja tudi parkirišče in dostopno osebam na invalidskem vozičku, kar prispeva k njegovi vključujoči naravi.

Če iščete kulturne dogodke, izobraževalne programe ali preprosto želite preživeti čas v prijetnem okolju, je Mladinski kulturni klub Sveta Ana idealna destinacija. Klub je znan po svoji pestri ponudbi aktivnosti, ki privabljajo obiskovalce vseh starosti.

Trenutno pa na Googlu nima nobenih mnenj, zato je priporočljivo, da se sami osebno prepričate o kakovosti njihovih storitev. Povprečna ocena kluba je zato trenutno 0/5.

Za več informacij in aktualni urnik dogodkov obiščite njihovo spletno stran in se prepričajte o vseh možnostih, ki jih ponuja klub. Ne odlašajte in stopite v stik z njimi, da doživite kulturno bogastvo kluba Mladinski kulturni klub kulturna zadruga Sveta Ana.

Go up