Galerija Bled - Bled

Naslov: Cesta svobode 12, 4260 Bled, Slovenija.
Telefon: 40855755.

Specialitete: Umetnostna galerija.
Druge zanimive informacije: Restavracija, Primerno za otroke.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Galerija Bled

Galerija Bled, ki se nahaja na Naslovu: Cesta svobode 12, 4260 Bled, Slovenija, je umetnostna galerija, ki ponuja izkušnjo ogleda lepe umetnosti v privlačnem okolju Bleda. V galeriji lahko najdete razstave domačih in tujih umetnikov.

Kontaktiranje galerije je lahko izvedeno tudi preko telefona, ki ga lahko najdete na spodnjem naslovu: Telefon: 40855755.

Na spletni strani galerije lahko najdete več informacij o trenutnih in prihodnjih razstavah, galerijinem programu in drugih povezanih novicah. Če želite več informacij, jih lahko dobite tudi preko e-pošte ali obiska same galerije.

Specialitete: Galerija Bled je specializirana za umetnost in ponuja stalno zbirko del slovenskih umetnikov. Poleg tega lahko v galeriji obiščete tudi začasne razstave, ki jih spremljajo različni dogodki, kot so predstavitve umetnikov in predavanja.

Druge zanimive informacije: V galeriji lahko najdete tudi restavracijo, ki je primerna za otroke. Obisk galerije je tako primeren tudi za družinske izlete.

Če želite povedati svoje mnenje o Galeriji Bled, lahko to počnete na platformi Google My Business. Do sedaj so Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.

Povprečno mnenje: Zaradi trenutnega pomanjkanja mnenj, ni mogoče oceniti povprečne ocene Galerije Bled.

V Galeriji Bled boste lahko obiskali lepo umetnost in doživeli umetniško izkušnjo v privlačnem okolju Bleda. Če ste iskali informacije o Galeriji Bled, vam lahko zagotovimo, da boste v galeriji našli lepo umetnost in doživeli umetniško izkušnjo, ki jo ne boste hitro pozabili. Zato vam vsemo preporočamo, da obiščete Galerijo Bled preko njenih spletnih strani.

Go up