Župnijska cerkev sv. Marije - Marijinega rojstva - Tišina

Naslov: 9251 Tišina, Slovenija.
Telefon: 25461704.
Spletna stran: druzina.si.
Specialitete: Katoliška cerkev.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 17 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.4/5.

Lokacija od Župnijska cerkev sv. Marije - Marijinega rojstva

Župnijska cerkev sv. Marije - Marijinega rojstva je lep primer katoliške cerkve, ki je vreden obiska. Nahaja se v Tišini, Sloveniji, na naslovu 9251 Tišina. Če želite prideti do cerkve, lahko poiščete telefonsko številko 25461704 ali si ogledate več informacij o lokaciji na spletni strani druzina.si.

Cerkev je znana po svoji lepoti in arhitekturi, zato jo obiščeta mnoga romarska skupina in obiskovalci. Je primerna tudi za posameznike, ki iščejo duhovno obnovo in molitev. Med drugim ima cerkev tudi parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, in vhod, ki je prav tako dostopen osebam na invalidskem vozičku.

Cerkev sv. Marije - Marijinega rojstva ponuja tudi različne verske dejavnosti in dogodke, zato je vredno preveriti njihovo spletno stran za več informacij. Obiskovalci cerkve so po navadi zadovoljni s svojim obiskom in ji dajejo povprečno oceno 4.4/5 na podlagi 17 mnenj na Google My Business.

Če iščete verski objekt za obisk ali za molitev, je župnijska cerkev sv. Marije - Marijinega rojstva v Tišini, Sloveniji, definitivno vredna prejema. Ocene in povprečna ocena obiskovalcev govorijo sami za seboj. Zato preverite njihovo spletno stran in se povežite z njimi, če imate kakršne koli vprašanja ali želite več informacij.

Za več informacij se lahko povežete z njimi preko njihove spletne strani druzina.si.

Go up