Nogometni klub Tišina - Tišina

Naslov: Tišina 4, 9251 Tišina, Slovenija.
Telefon: 70835659.
Spletna stran: nktisina.si.
Specialitete: Nogometni klub.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 2 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.5/5.

Lokacija od Nogometni klub Tišina

Nogometni klub Tišina je športno društvo, ki se nahaja na naslovu Tišina 4, 9251 Tišina, Slovenija. Je specialist za nogomet in nudi odličen izlet za vse nogometne navdušence.

Klub je enostaven za dosegljivost, saj ima na voljo parkirišče in je dostopen osebam na invalidskem vozičku. Vhod v klub je tudi prilagojen osebam z ovirami.

Nogometni klub Tišina ima na Google My Business dve mnenji in povprečno oceno 4.5/5, kar kaže na zelo visoko zadovoljstvo strank. Recenzenti hvalijo klub za dobro organizirane tekme in prijazen ozračje.

Če iščete športno društvo, ki vam bo omogočilo užitek v nogometu, je Nogometni klub Tišina izvrsten izbor. Poleg tega vas klub spodbuja, da poiščete več o njem preko njihove spletne strani nktisina.si.

Na spletni strani lahko najdete informacije o prihajajočih tekmah, klubskih novicah in še več. Kontaktiranje kluba preko spletne strani je lahko in hitro, zato vas spodbujamo, da to storite čim prej. Nogometni klub Tišina vam bo zagotovo omogočil užitek in zabavo, zato se ne spreminjajte

Go up