Grofova kapelica, Tišina - Tišina

Naslov: Tišina 30a, 9251 Tišina, Slovenija.

Specialitete: Kapela.

Mnenja: Ta podjetje ima 1 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4/5.

Lokacija od Grofova kapelica, Tišina

Grofova kapelica, Tišina Tišina 30a, 9251 Tišina, Slovenija

Grofova kapelica v Tišini je ena izmed najzanimivejših znamenitosti v Sloveniji. Kapela se nahaja na naslovu Tišina 30a, 9251 Tišina, Slovenija in je znana po svoji lepi arhitekturi in zgodovinski pomembnosti.

Grofova kapelica je bila zgrajena leta 1769 in je posvečena svetemu Krištofu. Kapela ima lep neoklasicističen slog in je obdana z lepo urejenim parkom, ki je idealen za sprehode in razmišljanje.

Če iščete informacije o kapeli, je pomembno vedeti, da teléfona ni, vendar pa lahko obiščete spletno stran, ki trenutno ni na voljo. Če imate vprašanja ali zaželite več informacij, lahko tudi poslate e-pošto na naslov, ki je na spletni strani.

Kapela ima lepo urejen park, ki je odprt za javnost in je tudi primeren za različne dogodke, kot so poroke in spominske slovesnosti.

Kapela je znana tudi po svojih specialitetah, kot je arhitektura in zgodovina. Če obiščete kapelo, boste lahko videli lepe freske in skulpture, ki so del zgodovinskega pomena kapele.

Če iščete mnenja o kapeli, lahko poiščete eno mnenje na Google My Business.

Povprečno mnenje o kapeli je 4/5, kar kaže, da ljudje, ki so jo obiskali, dobro o njej govorijo.

Če iščete kapelo, ki ima lepo arhitekturo in zgodovino, je Grofova kapelica v Tišini zelo priporočljiva. Obiščite jo in preživite lep izlet v naravo, hkrati pa se naučite o zgodovini in kulturi Slovenije.

Za več informacij lahko obiščete spletno stran kapele, ko bo na voljo, ali pa pošljete e-pošto na naslov, ki je na spletni strani.

Go up