Osnovna šola Tišina - Tišina

Naslov: 4b, 9251 Tišina, Slovenija.
Telefon: 25391610.
Spletna stran: os-tisina.si.
Specialitete: Osnovna šola.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 6 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 3.5/5.

Lokacija od Osnovna šola Tišina

Osnovna šola Tišina je izvrstna osnovna šola, ki se nahaja na naslovu 4b, 9251 Tišina, Slovenija. Ustanova je dosegljiva tudi preko telefona na številki 25391610 in ima svojo spletno stran os-tisina.si, kjer lahko najdete več informacij o šoli.

Med specialitetami Osnovne šole Tišina izstopajo osnovno šolstvo in vzgojo otrok. Gre za izobraževalno ustanovo, ki se posveča razvoju in izobraževanju otrok od prvega do devetega razreda.

Šola je locirana v primerni lokaciji, ki je dostopna osebam na invalidskem vozičku. Obiskovalci lahko uporabljajo tudi na voljo parkirniško mesto. Vhod v šolo je tudi prilagojen osebam z ovirami gibanja.

Na spletni strani šole lahko najdete tudi ocene drugih uporabnikov, ki so zapustili 6 mnenj na Google My Business. Povprečna ocena je 3.5/5, kar kaže na zadovoljstvo obiskovalcev.

Osnovna šola Tišina ponuja izobraževanje, ki temelji na aktualnih pedagoških načelih in strokovni pomoči izkušenih učiteljev. Zaradi svoje lege in strokovnega kadra je izvrstna izbira za starše, ki poiščejo kvalitetno osnovno šolo za svoje otroke.

Če iščete izobraževalno ustanovo, ki se posveča razvoju in izobraževanju otrok, je Osnovna šola Tišina zelo zanimiva izbira. Zaradi svojih strokovnih kadrov, učinkovitega poučevanja, dostopnosti in zadovoljstva obiskovalcev vam lahko ponudi izvrsten izobraževalni izdelek.

Zato jih priporočamo in Vas spodbujamo, da poiščete več informacij na njihovi spletni strani os-tisina.si ali jih kontaktirate preko telefona na številki 25391610.

Go up