Zbirni center duplek - Spodnji Duplek

Naslov: Trg slovenske osamosvojitve 1, 2241 Spodnji Duplek, Slovenija.

Specialitete: Javno stranišče.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Zbirni center duplek

Zbirni center duplek Trg slovenske osamosvojitve 1, 2241 Spodnji Duplek, Slovenija

Zbirni center Duplek se nahaja na naslovu Trg slovenske osamosvojitve 1, 2241 Spodnji Duplek, Slovenija. Ta center je specializiran za javno stranišče in ponuja tudi druge storitve za obiskovalce.

Med njegove specialitete spadajo javna stranišča, ki so na voljo za javno uporabo. Poleg tega ima center tudi parkirišče in je dostopen osebam na invalidskem vozičku, kar omogoča enostaven dostop tudi za osebe s posebnimi potrebami. Vhod v center je prav tako prilagojen za osebe na invalidskem vozičku.

Če iščete informacije o Zbirnem centru Duplek, je pomembno omeniti, da na Googlu trenutno ni na voljo nobenih mnenj o tem podjetju, kar pomeni, da je povprečno mnenje trenutno 0/5.

Zbirni center Duplek se nahaja na priročni lokaciji v Spodnjem Dupleku in ponuja pomembne storitve za obiskovalce, še posebej za tiste, ki potrebujejo javno stranišče ali imajo posebne potrebe pri dostopu. Če ste v okolici in potrebujete uporabo javnega stranišča ali parkirišča, je Zbirni center Duplek odlična izbira za vas.

Če želite izvedeti več informacij o storitvah, ki jih ponuja Zbirni center Duplek, ali imate kakršnakoli vprašanja, jih vabimo, da obiščete njihovo spletno stran in se obrnete nanje za več podrobnosti. Ne odlašajte, kontaktirajte jih zdaj in izkoristite njihove storitve!

Go up