Vrtec Beltinci, enota Gančani - Beltinci

Naslov: 9231 Beltinci, Slovenija.
Telefon: 25421040.
Spletna stran: vrtecbeltinci.si.
Specialitete: Vrtec.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Vrtec Beltinci, enota Gančani

Vrtec Beltinci, enota Gančani se nahaja na Naslov: 9231 Beltinci, Slovenija. Za več informacij jih lahko kontaktirate preko Telefon: 25421040 ali obiščete njihovo Spletna stran: vrtecbeltinci.si.

Ta vrtec se specializira za oskrbo in izobraževanje otrok, kar je očitno iz njihovega poudarka na dejavnosti v vrtcu. Poleg tega ponujajo tudi dodatne storitve, kot so parkirišče in dostopnost za osebe na invalidskem vozičku. Vrtec ima tudi vhod, ki je dostopen za osebe na invalidskem vozičku.

Če iščete mnenja o tem vrtcu, pa boste morda razočarani, saj ta podjetje nima nobenih Mnenj: na Google My Business. Kljub temu, je vedno dobro, da osebno preverite in se pozanimate o njihovi ponudbi in pristopu do otrok.

Vrtec Beltinci, enota Gančani se nahaja v mirnem okolju, ki je primerno za razvoj otrok. S svojo poudarkom na dejavnostih in oskrbi otrok, je odlična izbira za starše, ki iščejo kakovosten vrtec za svoje otroke.

Za vse, ki razmišljate o vpisu svojega otroka v vrtec, priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in se pozanimate o njihovi ponudbi ter pristopu do otrok. Ne odlašajte in vzpostavite stik, da boste lahko sprejeli pravo odločitev za vašega otroka!

Go up