Vrtec pri Osnovni šoli Duplek - Spodnji Duplek

Naslov: Korenska cesta 31, 2241 Spodnji Duplek, Slovenija.
Telefon: 26212813.
Spletna stran: vrtec-duplek.si.
Specialitete: Vrtec.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 1 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 2/5.

Lokacija od Vrtec pri Osnovni šoli Duplek

Vrtec pri Osnovni šoli Duplek je vrtec, ki se nahaja na Korenski cesti 31 v Spodnjem Dupleku, Slovenija. Svojo edinstveno ponudbo in strokovnost pri delu s predšolskimi otroki dokazujejo s svojimi storitvami in programi. S svojo lokacijo v mirnem okolju ter bližino Osnovne šole Duplek, je Vrtec pri Osnovni šoli Duplek odlična izbira za starše, ki iščejo kakovostno varstvo in vzgojo za svoje otroke.

Vrtec pri Osnovni šoli Duplek je specializiran za predšolske otroke in ponuja številne dejavnosti in programe, ki spodbujajo otrokov razvoj in učenje. Poleg tega pa je vrtec opremljen z vsemi potrebnimi zmogljivostmi, ki omogočajo varno in udobno okolje za otroke.

Njihova spletna stran vrtec-duplek.si je odličen vir informacij za starše, ki želijo izvedeti več o vrtcu, njihovih programih in dejavnostih. Na spletni strani lahko najdete tudi kontaktne informacije, kot je telefon 26212813, ki omogoča enostaven dostop do vrtca.

Poleg tega je Vrtec pri Osnovni šoli Duplek dostopen tudi osebam na invalidskem vozičku, kar omogoča vsem otrokom enake možnosti za vključitev v vrtec. Prav tako imajo na voljo parkirišče za obiskovalce, kar olajša prihod staršem in skrbnikom.

Na spletni strani Google My Business ima vrtec 1 mnenje, ki povprečno ocenjujejo s 2/5. Kljub temu pa je pomembno, da se posvetujete tudi s samimi starši ali skrbniki, ki imajo izkušnje z vrtcem, saj je njihova mnenja lahko zelo koristna pri odločitvi.

Zaradi njihovega strokovnega dela, kakovostnih programov in prijaznega okolja, bi Vrtec pri Osnovni šoli Duplek toplo priporočali vsem staršem, ki iščejo vrtec za svoje otroke. Za več informacij in prijavo obiščite njihovo spletno stran in se prepričajte sami o njihovi odlični ponudbi!

Mnenja o Vrtec pri Osnovni šoli Duplek

Vrtec pri Osnovni šoli Duplek - Spodnji Duplek
Sašo Tominc
2/5

Žal bolj kot ne slaba izkušnja . Šola oziroma vrtec premalo resno jemljeta preventivo in zaščito zdravja otrok . Od vsakogar otrok zboli, otroka imaš doma dokler ni zdrav da ja ne boš druge okužil, ampak žal se najdejo izjeme ki dajo otroku zjutraj antipiretik in ga lepo kužnega pustijo v vrtcu 8 ur, vrtec to ve in ne odreagira . Pa pride en otrok v vrtec pa reče : " bratec je pa doma ostal ker ima koze "...super a ta otrok ki pa še ne kaže znakov pa ni prenašalec ? Enako z driskami in s prehladi , potem pa druge družine morejo vse trpeti, bolezni in bolniške in še otroci ki ne zahajajo v vrtec doma zbolevajo . Vzgojiteljice in ravnateljica vedo za takšne primere pa ne zaščitijo ostalih, zdravih otrok v vrtcu .Žal, bolj kot ne slaba izkušnja , naš otrok je v 3 letih več časa preživel doma kot pa v vrtcu .

Go up