Mariborska knjižnica, Knjižnica Duplek - Spodnji Duplek

Naslov: Cesta k Dravi 8, 2241 Spodnji Duplek, Slovenija.
Telefon: 26300760.
Spletna stran: mb.sik.si.
Specialitete: Javna knjižnica.

Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Mariborska knjižnica, Knjižnica Duplek

Mariborska knjižnica, Knjižnica Duplek se nahaja na naslovu Cesta k Dravi 8, 2241 Spodnji Duplek, Slovenija. Lahko jih kontaktirate preko telefona 26300760 ali obiščete njihovo spletno stran mb.sik.si. Gre za javno knjižnico, ki ponuja številne storitve in gradivo za obiskovalce.

Mariborska knjižnica, Knjižnica Duplek je znana po svoji pestri ponudbi knjižničnega gradiva ter prijaznem osebju, ki je vedno pripravljeno pomagati obiskovalcem. Nahaja se v mirnem okolju Spodnjega Dupleka, kar omogoča sproščeno branje in raziskovanje knjižničnih zbirk.

Za osebo, ki išče informacije o knjižnici, je Mariborska knjižnica, Knjižnica Duplek odlična izbira, saj ponuja širok izbor knjig, revij, multimedijskih gradiv in drugih storitev za vse generacije. Poleg tega organizirajo tudi različne dogodke, delavnice in predavanja, ki obogatijo kulturno življenje v lokalni skupnosti.

Zanimiv podatek je, da Mariborska knjižnica, Knjižnica Duplek trenutno nima nobenega mnenja na Google My Business, zato je mnenje uporabnikov še vedno neznano. Vendar to ne sme odvrniti potencialnih obiskovalcev, saj je knjižnica vredna ogleda in podpore.

Zaradi raznovrstne ponudbe in prijaznega vzdušja bi Mariborska knjižnica, Knjižnica Duplek z veseljem priporočili vsem ljubiteljem branja in kulture. Za več informacij ali če želite izvedeti več o njihovih storitvah, obiščite njihovo spletno stran in se obrnite nanje. Ne spreglejte te odlične priložnosti za obogatitev vašega življenja z literaturo in znanjem!

Go up