Tržnica Hrastnik - Hrastnik

Naslov: Naselje Aleša Kaple 10, 1430 Hrastnik, Slovenija.

Spletna stran: hrastnik.si.
Specialitete: Tržnica.
Druge zanimive informacije: Nakupovanje v trgovini, Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 36 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.1/5.

Lokacija od Tržnica Hrastnik

Tržnica Hrastnik Naselje Aleša Kaple 10, 1430 Hrastnik, Slovenija

Tržnica Hrastnik je priljubljena tržnica, ki se nahaja na naslovu Naselje Aleša Kaple 10, 1430 Hrastnik, Slovenija. Tržnica je znana po svojih specialitetah in ponuja široko paleto lokalno pridelane hrane in izdelkov. Obiskovalci lahko uživajo v svežem sadju, zelenjavi, mesu, mlečnih izdelkih in drugih lokalnih dobrotah.

Na voljo je tudi nakupovanje v trgovini, parkirišče ter dostop za osebe na invalidskem vozičku, kar omogoča prijetno in enostavno nakupovanje za vse obiskovalce. Vhod je prav tako prilagojen za osebe na invalidskem vozičku, kar povečuje dostopnost tržnice.

Če iščete več informacij o Tržnici Hrastnik, lahko obiščete njihovo spletno stran na hrastnik.si. Na spletni strani boste našli podrobnejše informacije o ponudbi, delovnem času in dogodkih, ki potekajo na tržnici.

Mnenja obiskovalcev so zelo pozitivna, saj ima podjetje kar 36 mnenj na Google My Business, s povprečno oceno 4.1/5. Obiskovalci pohvalijo kakovost izdelkov, prijazno osebje in prijetno vzdušje na tržnici.

Če iščete pristne lokalne izdelke in želite podpreti lokalne pridelovalce, je Tržnica Hrastnik odlična destinacija za vas. Priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in se pozanimate o njihovi ponudbi. Ne zamudite priložnosti, da doživite pristno kulinarično izkušnjo na Tržnici Hrastnik!

Mnenja o Tržnica Hrastnik

Tržnica Hrastnik - Hrastnik
Slavica Pavlič
5/5

Obiskala sem pekarni. Prijazno in spoštljivo osebje. Kruh in pecivo pa sveže, super dobro. Iz mize hitreje izgine kot kafra.

Tržnica Hrastnik - Hrastnik
Nada Boštjančič
5/5

Prelep kraj

Tržnica Hrastnik - Hrastnik
Irenca Cresnovar
5/5

Obiščite tržnico v Hrastniku...
Domači pridelki

Tržnica Hrastnik - Hrastnik
zinka jazbec
5/5

Velika izbira domačih pridelkov

Tržnica Hrastnik - Hrastnik
Valentino Martini
4/5

Lepo

Tržnica Hrastnik - Hrastnik
Boris Jurečič
3/5

Majhen prostor.

Tržnica Hrastnik - Hrastnik
Milenko Bedenik
3/5

Ne

Tržnica Hrastnik - Hrastnik
Vinko Gračnar
2/5

Potrebna obnove

Go up