Društvo Marionetno gledališče Jurček - Hrastnik

Naslov: Cesta 1. maja 41, 1430 Hrastnik, Slovenija.
Telefon: 31354032.
Spletna stran: marionetehrastnik.com.
Specialitete: Lutkovno gledališče.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Restavracija, Primerno za otroke.
Mnenja: Ta podjetje ima 2 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 3/5.

Lokacija od Društvo Marionetno gledališče Jurček

Društvo Marionetno gledališče Jurček je gledališka skupina, ki se nahaja na naslovu Cesta 1. maja 41, 1430 Hrastnik, Slovenija. Lahko jih kontaktirate preko telefonske številke Telefon: 31354032 ali pa obiščete njihovo spletno stran Spletna stran: marionetehrastnik.com.

Specializirani so za lutkovno gledališče, kar pomeni, da ustvarjajo predstave s pomočjo marionet in drugih lutk. Poleg tega ponujajo tudi druge storitve, kot so parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, restavracija in program primerno za otroke.

Društvo Marionetno gledališče Jurček je priljubljena točka v mestu Hrastnik in ima tudi nekaj mnenj na Google My Business, kjer je povprečno mnenje 3/5. To kaže na to, da so njihove predstave všeč nekaterim obiskovalcem, vendar je vedno dobro preveriti osebne preference.

Za vse ljubitelje gledališča, še posebej pa tiste, ki uživajo v lutkovnih predstavah, je Društvo Marionetno gledališče Jurček odlična izbira za obisk. Priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in si ogledate njihov urnik predstav ter se prepričate, ali je to prava izbira za vas. Ne odlašajte in stopite v stik z njimi preko njihove spletne strani za več informacij in rezervacije!

Mnenja o Društvo Marionetno gledališče Jurček

Društvo Marionetno gledališče Jurček - Hrastnik
Mojca Bovhan
5/5

Društvo Marionetno gledališče Jurček - Hrastnik
Hana Jovan
1/5

Go up