Muzej Hrastnik - Hrastnik

Naslov: Cesta 1. maja 41, 1430 Hrastnik, Slovenija.
Telefon: 30479240.
Spletna stran: krc-hrastnik.si.
Specialitete: Muzej.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Toaleta, Restavracija, Primerno za otroke.
Mnenja: Ta podjetje ima 29 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.1/5.

Lokacija od Muzej Hrastnik

Muzej Hrastnik je priljubljena turistična atrakcija, ki se nahaja na naslovu Cesta 1. maja 41, 1430 Hrastnik, Slovenija. Ta muzej je specializiran za različne umetniške in zgodovinske zbirke, ki predstavljajo bogato kulturno dediščino tega območja.

Obiskovalcem je na voljo tudi široka paleta storitev in udobja, med drugim parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, toaleta, restavracija ter aktivnosti primerne za otroke. Tako poskrbijo, da je obisk muzeja prijeten in prijazen za vse obiskovalce.

Muzej Hrastnik je prejel 29 mnenj na Google My Business, pri čemer je povprečno mnenje ocenjeno z visoko oceno 4.1/5. To nakazuje na zadovoljstvo obiskovalcev ter kakovostno izkušnjo, ki jo nudijo.

Če si želite izvedeti več o zgodovini in umetnosti tega območja, je obisk Muzeja Hrastnik odlična izbira. Njihova spletna stran krc-hrastnik.si ponuja podrobne informacije o razstavah, urnikih in posebnih dogodkih, ki jih organizirajo.

Zato, če želite doživeti kulturno bogastvo Hrastnika in se poglobiti v zgodovino tega območja, obisk Muzeja Hrastnik je odlična izbira. Ne odlašajte in kontaktirajte jih preko njihove spletne strani za več informacij ter rezervacije obiska.

Mnenja o Muzej Hrastnik

Muzej Hrastnik - Hrastnik
Zoran Srdić Janežič
5/5

Pokrajinski muzej v Hrastniku se lahko pohvali z bogato zbirko iz rimskih časov, zbirko steklarske in rudarske dediščine ter predvsem edinstvene zbirke marionetnih lutk.

Muzej Hrastnik - Hrastnik
Vinko Gračnar
5/5

Zanimivo mesto z rudarsko dediščino, urejeno mesto

Muzej Hrastnik - Hrastnik
Nina BLAŽKO
3/5

Mesto z rudarsko dediščino

Muzej Hrastnik - Hrastnik
Boris Jurečič
3/5

Zanimive stvari ter zgodovina.

Muzej Hrastnik - Hrastnik
Stanislava Radunovic
5/5

Zanimivo in poučno.

Muzej Hrastnik - Hrastnik
Cveto Gercer
5/5

Super. Vredno ogleda.

Muzej Hrastnik - Hrastnik
Tardigrade K
3/5

Ni vredno obiska

Muzej Hrastnik - Hrastnik
Albino Figueirinha
4/5

Go up