Prostovoljno gasilsko društvo Hrastnik - Hrastnik

Naslov: Cesta 1. maja 55, 1430 Hrastnik, Slovenija.
Telefon: 35646600.
Spletna stran: facebook.com.
Specialitete: Gasilska postaja.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 2 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Prostovoljno gasilsko društvo Hrastnik

Prostovoljno gasilsko društvo Hrastnik je gasilsko društvo, ki se nahaja na naslovu Cesta 1. maja 55, 1430 Hrastnik, Slovenija. Njihova glavna specialiteta je gasilska postaja, kjer nudijo pomoč v primeru nesreč, požarov in drugih nujnih situacij.

Telefonska številka za kontakt je 35646600, medtem ko lahko več informacij najdete na njihovi spletni strani na Facebooku.

Društvo se ponaša z dodatnimi storitvami, kot so parkirišče, ki je dostopno osebam na invalidskem vozičku, ter vhod, prav tako dostopen osebam na invalidskem vozičku. To kaže na njihovo predanost zagotavljanju pomoči in podpore vsem posameznikom v njihovi skupnosti.

Na platformi Google My Business ima Prostovoljno gasilsko društvo Hrastnik zabeleženih 2 mnenj, katerih povprečna ocena je 5/5. To kaže na visoko raven zadovoljstva strank in kakovost storitev, ki jih nudijo.

Za osebo, ki išče informacije o gasilskem društvu v Hrastniku, bi bilo priporočljivo, da obišče njihovo spletno stran, kjer bo lahko izvedel več podrobnosti o njihovih dejavnostih, dogodkih in načinih kontaktiranja.

Zaradi visoke stopnje zadovoljstva strank in odlične ocene na Google My Business, Prostovoljno gasilsko društvo Hrastnik nedvomno predstavlja zanesljiv vir pomoči in podpore v primeru nesreč. Za vse informacije ali vprašanja jih priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in se obrnete na njihove strokovnjake.

Mnenja o Prostovoljno gasilsko društvo Hrastnik

Prostovoljno gasilsko društvo Hrastnik - Hrastnik
Andrej Časar
5/5

Prostovoljno gasilsko društvo Hrastnik - Hrastnik
Peter Plazar
5/5

Go up