Mladinski klub Sodražica - Sodražica

Naslov: Trg 25. maja 3, 1317 Sodražica, Slovenija.
Telefon: 31560357.

Specialitete: Mladinski center.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Mladinski klub Sodražica

Mladinski klub Sodražica je eden izmed najbolj priljubljenih mladinskih centrov v Sloveniji. Nahaja se na Trgu 25. maja 3, 1317 Sodražica, Slovenija. S svojo bogato ponudbo dejavnosti in programov je idealen kraj za mlade, ki iščejo zabavo, izobraževanje in druženje. Telefon za kontakt je 31560357.

Mladinski klub Sodražica je specializiran za organiziranje različnih mladinskih dejavnosti, ki so namenjene razvoju in zabavi mladih. Njihove specialitete vključujejo številne delavnice, predavanja, športne aktivnosti in kulturne dogodke. Poleg tega so znani tudi po organizaciji prostovoljskih akcij in projektov, ki spodbujajo aktivno državljanstvo med mladimi.

Obiskovalci lahko uživajo v številnih možnostih za zabavo in sprostitev, saj mladinski klub ponuja tudi parkirišče ter dostopno okolje za osebe na invalidskem vozičku. To naredi center dostopen in prijazen za vse obiskovalce, ne glede na njihove posebne potrebe.

Mnenja o Mladinskem klubu Sodražica so ključnega pomena za potencialne obiskovalce. Na žalost, trenutno podjetje nima nobenega mnenja na Google My Business, kar lahko vpliva na njihovo prepoznavnost in zaupanje uporabnikov. Kljub temu, je pomembno, da se obiskovalci odločijo za obisk in sami izkusijo pestrost ponudbe mladinskega centra.

Če iščete prostor, kjer boste lahko razvijali svoje interese, se učili novih veščin in spoznavali nove prijatelje, je Mladinski klub Sodražica prava izbira za vas. Ne zamudite priložnosti za obisk in se prepričajte o pestrosti dejavnosti, ki jih ponuja center. Za več informacij in aktualne dogodke obiščite njihovo spletno stran in se prepričajte sami!

Go up