Prostovoljno gasilsko društvo Sodražica - Sodražica

Naslov: Trg 25. maja 5, 1317 Sodražica, Slovenija.
Telefon: 18366320.
Spletna stran: facebook.com.
Specialitete: Gasilska postaja.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Prostovoljno gasilsko društvo Sodražica

Prostovoljno gasilsko društvo Sodražica se nahaja na naslovu Trg 25. maja 5, 1317 Sodražica, Slovenija. Lahko jih kontaktirate preko telefonske številke 18366320. Na njihovi spletni strani lahko najdete več informacij: facebook.com. Specializirani so za gasilsko postajo.

Med drugimi zanimivimi informacijami o tem podjetju je parkirišče, ki je dostopno osebam na invalidskem vozičku. Prav tako imajo vhod, ki je prilagojen osebam na invalidskem vozičku.

Mnenja uporabnikov o Prostovoljnem gasilskem društvu Sodražica so trenutno nezadostna, saj imajo 0 mnenj na Google My Business. Povprečno mnenje, ki ga lahko izluščimo iz tega, je 0/5.

Za osebo, ki išče informacije o Prostovoljnem gasilskem društvu Sodražica, je pomembno vedeti, da so specializirani za gasilsko postajo in da imajo določene prilagoditve za osebe na invalidskem vozičku. Nudijo tudi parkirišče za obiskovalce.

Za vse dodatne informacije ali vprašanja priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in stopite v stik z njimi. Morda bi bilo koristno, da poskusite vzpostaviti stik preko njihove spletne strani, da bi dobili več informacij o njihovih storitvah in dejavnostih.

Naj bo vaša izkušnja s Prostovoljnim gasilskim društvom Sodražica pozitivna in informativna. Obiščite njihovo spletno stran in jih kontaktirajte za več informacij!

Go up