Knjižnica Miklova hiša, enota Sodražica - Sodražica

Naslov: Trg 25. maja 13, 1317 Sodražica, Slovenija.
Telefon: 18371026.
Spletna stran: miklovahisa.si.
Specialitete: Knjižnica.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 3 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Knjižnica Miklova hiša, enota Sodražica

Knjižnica Miklova hiša, enota Sodražica je knjižnica, ki se nahaja na Trgu 25. maja 13, 1317 Sodražica, Slovenija. Lahko jih kontaktirate na telefon 18371026 ali obiščete njihovo spletno stran za več informacij: miklovahisa.si.

Knjižnica Miklova hiša, enota Sodražica je specializirana za knjižnične storitve in ponuja širok izbor gradiva za bralce vseh starosti. Poleg tega knjižnica ponuja tudi druge storitve in dejavnosti, ki so na voljo obiskovalcem.

Med drugimi zanimivimi informacijami o knjižnici Miklova hiša, enota Sodražica, je mogoče izpostaviti, da imajo parkirišče, ki je dostopno osebam na invalidskem vozičku, ter vhod, prav tako dostopen osebam na invalidskem vozičku.

Na platformi Google My Business ima knjižnica Miklova hiša, enota Sodražica, 3 mnenja, pri čemer je povprečno mnenje ocenjeno z visokimi 5 zvezdicami.

V primeru, da iščete kakovostno knjižnično izkušnjo v Sodražici, je Knjižnica Miklova hiša prava izbira. Njihova prijazna ekipa vam bo z veseljem pomagala najti želeno gradivo ali odgovorila na morebitna vprašanja. Priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in jih kontaktirate za več informacij ali rezervacijo gradiva. Ne odlašajte, Knjižnica Miklova hiša, enota Sodražica, vas pričakuje!

Mnenja o Knjižnica Miklova hiša, enota Sodražica

Knjižnica Miklova hiša, enota Sodražica - Sodražica
Uršula
5/5

Zelo prijazni, ustrežljivi, vedno se najde kakšna dobra knjiga ?☀️

Knjižnica Miklova hiša, enota Sodražica - Sodražica
denis zoronjic
5/5

Iskusnja. So mi sli na roko, delam cpp. In so mi uredili novo knjigo. In zelo so prijazni.
Samo tako naprej. Hvala...

Knjižnica Miklova hiša, enota Sodražica - Sodražica
Urša Boben
5/5

Go up