Strelišče Sodražica - Kržeti

Naslov: 1317 Kržeti, Slovenija.

Specialitete: Strelišče.

Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Strelišče Sodražica

Strelišče Sodražica 1317 Kržeti, Slovenija

Strelišče Sodražica je specializirano strelišče, ki se nahaja na naslovu 1317 Kržeti, Slovenija. Njihove specialitete vključujejo različne aktivnosti povezane z orožjem in streljanjem. Če iščete prostor, kjer se lahko sprostite in preizkusite svoje strelske sposobnosti, je to kraj za vas.

Čeprav nimamo informacij o njihovem telefonskem številu, lahko obiščete njihovo spletno stran, kjer boste našli več podrobnosti o njihovi ponudbi in urniku delovanja. Na žalost nimamo informacij o drugih podrobnostih, vendar vam lahko povemo, da podjetje trenutno nima nobenega mnenja na Google My Business.

Strelišče Sodražica je odlična destinacija za ljubitelje streljanja in tiste, ki iščejo zabavno in adrenalinsko izkušnjo. Njihova lokacija v mirnem okolju vam omogoča, da se sprostite in uživate v aktivnostih, povezanih z orožjem. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen strelec, vam bodo tamkajšnji strokovnjaki zagotovo pomagali in vam svetovali.

Za vse, ki iščejo novo in razburljivo izkušnjo, je Strelišče Sodražica odlična izbira. Ne pozabite obiskati njihove spletne strani in se pozanimati o njihovi ponudbi ter možnostih za rezervacijo. Morda je čas, da preizkusite nekaj novega in se podate v svet streljanja.

Zato, če iščete adrenalin in zabavo, ne odlašajte več! Obiščite Strelišče Sodražica in se prepričajte sami, zakaj je to priljubljena destinacija med ljubitelji streljanja. Ne pozabite pustiti svojega mnenja na Google My Business, da pomagate drugim uporabnikom pri izbiri. Povprečno mnenje trenutno znaša 0/5, zato lahko vaše mnenje naredi razliko.

Go up