Knjižnica Solčava - Solčava

Naslov: Solčava 12, 3335 Solčava, Slovenija.
Telefon: 36202656.

Specialitete: Knjižnica.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Knjižnica Solčava

Knjižnica Solčava se nahaja na naslovu Solčava 12, 3335 Solčava, Slovenija. Lahko jih kontaktirate preko telefonske številke 36202656.

Specialitete knjižnice vključujejo bogato zbirko knjig in revij za vse okuse in starosti. Poleg tega ponujajo tudi različne dogodke in delavnice za svoje obiskovalce.

Druge zanimive informacije o Knjižnici Solčava vključujejo parkirišče in dostopnost za osebe na invalidskem vozičku, kar omogoča enostaven in prijazen obisk za vse.

Mnenja uporabnikov o tej knjižnici so trenutno neznana, saj ta podjetje nima ocen na Google My Business. Kljub temu, je pomembno, da si vsak obiskovalec ustvari lastno mnenje in izkusi vse, kar jim ponuja Knjižnica Solčava.

Z odlično lokacijo v Solčavi, Knjižnica Solčava predstavlja idealno destinacijo za ljubitelje branja in tiste, ki iščejo prijeten kraj za druženje in učenje. S svojimi številnimi storitvami in prijaznim osebjem, bo vsak obiskovalec našel nekaj zase.

Za vse, ki iščejo kraj, kjer se lahko sprostijo in uživajo v čarobnem svetu knjig, je Knjižnica Solčava prava izbira. Ne glede na to, ali ste ljubitelj literature, zgodovine ali znanosti, boste zagotovo našli nekaj zanimivega in poučnega v tej knjižnici.

Zato ne odlašajte in obiščite njihovo spletno stran ter se informirajte o njihovih storitvah in dogodkih. Knjižnica Solčava vas vabi, da odkrijete čudoviti svet knjig in znanja, ki ga ponuja.

Go up