Lovska družina Solčava - Solčava

Naslov: Solčava 52, 3335 Solčava, Slovenija.
Telefon: 35846160.
Spletna stran: solcava.si.
Specialitete: Lovsko društvo.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 1 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Lovska družina Solčava

Lovska družina Solčava je ena izmed najbolj priljubljenih lovskih družin v Sloveniji, ki se nahaja na naslovu Solčava 52, 3335 Solčava, Slovenija. Svoje stranke navdušuje s tradicionalnimi lovskimi specialitetami in odlično ponudbo za ljubitelje narave in divjadi.

Če želite stopiti v stik z Lovsko družino Solčava, lahko pokličete na Telefon: 35846160 ali obiščete njihovo spletno stran Spletna stran: solcava.si, kjer boste našli več informacij o njihovi ponudbi in aktivnostih.

Specializirani so za lovsko društvo, kar pomeni, da so strokovnjaki na področju lova in skrbi za divjad. Poleg tega imajo tudi parkirišče in so dostopni osebam na invalidskem vozičku, kar omogoča udobno in prijazno okolje za vse obiskovalce.

Opazili smo, da imajo 1 mnenj na Google My Business in da je njihovo povprečno mnenje 5/5, kar kaže na visoko zadovoljstvo strank in kakovost storitev, ki jih nudijo.

Za vse ljubitelje narave, divjadi in tradicionalnih lovskih specialitet je Lovska družina Solčava odlična izbira. Njihova lokacija v čudoviti Solčavi ponuja edinstveno izkušnjo v stiku z naravo in tradicijo lovstva. Priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in se pozanimate o njihovi ponudbi, saj boste zagotovo uživali v njihovem gostoljubju in strokovnosti.

Mnenja o Lovska družina Solčava

Lovska družina Solčava - Solčava
Iztok Novak
5/5

Go up