Klub malega nogometa Dangerous Gornji Petrovci - Petrovci

Naslov: Gornji Petrovci 32b, 9203 Petrovci, Slovenija.
Telefon: 41784248.

Specialitete: Nogometni klub.

Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Klub malega nogometa Dangerous Gornji Petrovci

Klub malega nogometa Dangerous Gornji Petrovci se nahaja na naslovu Gornji Petrovci 32b, 9203 Petrovci, Slovenija. S svojo specialiteto v malem nogometu je ta klub postal znan med ljubitelji športa v regiji. S telefonsko številko 41784248 lahko enostavno stopite v stik z njimi in izveste več o njihovi dejavnosti.

Klub malega nogometa Dangerous Gornji Petrovci je priljubljena destinacija za ljubitelje športa, ki iščejo priložnosti za igranje malega nogometa v prijetnem okolju. S svojo profesionalnostjo in predanim delom so postali sinonim za kakovostno športno izkušnjo.

Če iščete prostor za igranje malega nogometa ali želite postati del športne skupnosti, je Klub malega nogometa Dangerous Gornji Petrovci prava izbira. Njihove specialitete vključujejo odlične možnosti za treninge, tekme in druženje s somišljeniki.

Če vas zanima več informacij o klubu ali bi se radi pridružili njihovim dejavnostim, obiščite njihovo spletno stran in se prepričajte o njihovi ponudbi. Mnenja strank so ključnega pomena pri izbiri športne destinacije, zato je pomembno omeniti, da Klub malega nogometa Dangerous Gornji Petrovci trenutno nima nobenega mnenja na Google My Business.

Povprečno mnenje: 0/5. Če iščete priložnost za igro malega nogometa v prijetnem okolju in želite postati del športne skupnosti, ne odlašajte in stopite v stik s Klubom malega nogometa Dangerous Gornji Petrovci že danes!

Go up