Osnovna šola Gornji Petrovci - Petrovci

Naslov: Gornji Petrovci 2, 9203 Petrovci, Slovenija.
Telefon: 25569020.
Spletna stran: os-gpetrovci.si.
Specialitete: Osnovna šola.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 4 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.5/5.

Lokacija od Osnovna šola Gornji Petrovci

Osnovna šola Gornji Petrovci je šola, ki se nahaja na naslovu Gornji Petrovci 2, 9203 Petrovci, Slovenija. Svojo lokacijo ima v mirnem okolju, kar omogoča učencem prijetno učno okolje. Svojim učencem nudijo kakovostno izobraževanje in skrbijo za njihov celostni razvoj. Šola je specializirana za osnovno šolanje, kar pomeni, da se posvečajo izključno temu segmentu izobraževanja.

Telefonska številka šole je 25569020, kar omogoča enostaven stik s šolo za morebitna vprašanja ali informacije. Spletna stran šole, os-gpetrovci.si, pa nudi dodatne informacije o programih, dogodkih in kontaktih.

Med zanimivimi informacijami o šoli je tudi dejstvo, da imajo parkirišče ter dostopne poti za osebe na invalidskem vozičku. Vhod v šolo je prav tako prilagojen za osebe na invalidskem vozičku, kar omogoča enostaven dostop do objekta.

Šola je prejela 4 mnenja na Google My Business, kjer je bila povprečno ocenjena s 4.5/5. To kaže na visoko zadovoljstvo strank in dobro delo šole pri izobraževanju učencev.

Za osebo, ki išče informacije o Osnovni šoli Gornji Petrovci, je priporočljivo obiskati njihovo spletno stran, kjer lahko najdejo vse potrebne informacije o programih, urnikih ter kontaktih. Šola je odlična izbira za tiste, ki cenijo kakovostno osnovno izobraževanje in prijetno učno okolje.

Zaključek: Če iščete kakovostno osnovno šolo v prijetnem okolju, je Osnovna šola Gornji Petrovci odlična izbira. Za več informacij ali vpis se obrnite na njihovo spletno stran in se prepričajte sami!

Mnenja o Osnovna šola Gornji Petrovci

Osnovna šola Gornji Petrovci - Petrovci
Štefan Barber
5/5

Ok

Osnovna šola Gornji Petrovci - Petrovci
tijika
5/5

Osnovna šola Gornji Petrovci - Petrovci
Denis Sukič
5/5

Osnovna šola Gornji Petrovci - Petrovci
Tamara Črnko
3/5

Go up