Zavod za gozdove, KE Gornji Petrovci - Petrovci

Naslov: Gornji Petrovci 31d, 9203 Petrovci, Slovenija.

Spletna stran: zgs.si.
Specialitete: Gozdarske storitve.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Zavod za gozdove, KE Gornji Petrovci

Zavod za gozdove, KE Gornji Petrovci Gornji Petrovci 31d, 9203 Petrovci, Slovenija

Zavod za gozdove, KE Gornji Petrovci je specializirano podjetje, ki se nahaja na naslovu Gornji Petrovci 31d, 9203 Petrovci, Slovenija. Njihova glavna dejavnost je gozdarske storitve, kar pomeni, da so strokovnjaki na področju gozdarstva in upravljanja z gozdnimi površinami.

Podjetje ponuja številne storitve, povezane z gozdarstvom, in je znano po svoji zavzetosti za ohranjanje in trajnostno upravljanje gozdnih virov. Poleg tega imajo parkirišče, ki je dostopno osebam na invalidskem vozičku, kar kaže na njihovo usmerjenost v vključujočo in dostopno okolje.

Če iščete strokovno pomoč ali nasvete glede gozdnih zadev, je Zavod za gozdove, KE Gornji Petrovci odlična izbira. Njihova spletna stran zgs.si ponuja dodatne informacije o njihovi ponudbi in dejavnostih.

Čeprav podjetje nima ocen na Google My Business, to ne zmanjšuje njihove strokovnosti in zanesljivosti. Kljub temu, da ni mnenj, je pomembno poudariti, da lahko osebno izkušnjo pridobite z neposrednim stikom s podjetjem.

Skupno povprečno mnenje o Zavodu za gozdove, KE Gornji Petrovci je 0/5, vendar ne smemo pozabiti, da je vsaka izkušnja subjektivna in se lahko razlikuje. Zato je priporočljivo, da se obrnete na podjetje in se sami prepričate o njihovi strokovnosti in zanesljivosti.

Zavod za gozdove, KE Gornji Petrovci je odlična izbira za vse, ki potrebujejo strokovno pomoč na področju gozdarstva. Za več informacij in morebitno sodelovanje jih obiščite na njihovi spletni strani in stopite v stik z njimi. Ne odlašajte, saj vam lahko pomagajo pri reševanju vaših gozdnih izzivov!

Go up