Gasilska zveza Gorišnica - Gorišnica

Naslov: Gorišnica 83a, 2272 Gorišnica, Slovenija.
Telefon: 41697883.
Spletna stran: gz-gorisnica.si.
Specialitete: Gasilska postaja.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Gasilska zveza Gorišnica

Gasilska zveza Gorišnica je organizacija gasilcev, ki se nahaja na naslovu Gorišnica 83a, 2272 Gorišnica, Slovenija. Lahko jih kontaktirate na telefonu 41697883 ali obiščete njihovo spletno stran gz-gorisnica.si. Njihova specialiteta je gasilska postaja, kjer nudijo storitve reševanja in pomoči v primeru nesreč.

Med drugimi zanimivimi informacijami o Gasilski zvezi Gorišnica je tudi dejstvo, da imajo parkirišče ter dostopne vhode za osebe na invalidskem vozičku. To kaže na njihovo predanost vključevanju vseh ljudi v svoje dejavnosti in nudenje pomoči vsem, ne glede na njihove omejitve.

Na žalost, na Google My Business nimajo še nobenih mnenj, zato je njihovo povprečno mnenje trenutno 0/5. Kljub temu, je pomembno, da se zavedamo, da lahko to pomeni tudi, da so še relativno neznani, vendar to ne sme odvrniti potencialnih obiskovalcev od njihovega iskanja pomoči ali informacij.

Za osebo, ki išče informacije o Gasilski zvezi Gorišnica, je priporočljivo, da obišče njihovo spletno stran, kjer lahko najde podrobnejše informacije o njihovih storitvah, dogodkih in kontaktih. Prav tako je dobro vedeti, da imajo urejen dostop za osebe na invalidskem vozičku, kar kaže na njihovo skrb za vse svoje obiskovalce.

V zaključku, če potrebujete gasilske storitve ali pomoč v nesreči, priporočamo, da kontaktirate Gasilsko zvezo Gorišnica preko njihove spletne strani gz-gorisnica.si. Njihova zavezanost kakovosti in skrbi za vse stranke je zagotovilo, da boste prejeli ustrezno pomoč in podporo v primeru težav.

Go up