Osnovna šola Brezovica - Notranje Gorice

Naslov: Podpeška cesta 390, 1357 Notranje Gorice, Slovenija.
Telefon: 12927200.
Spletna stran: os-brezovica.si.
Specialitete: Osnovna šola.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 5 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 3.2/5.

Lokacija od Osnovna šola Brezovica

Osnovna šola Brezovica je osnovna šola, ki se nahaja na Podpeški cesti 390, 1357 Notranje Gorice, Slovenija. Ustanova je dosegljiva tudi po telefonu na številki 12927200 ali preko spletne strani os-brezovica.si.

Šola ponuja izobraževanje na osnovni ravni in je znana po svojih specialitetah, ki so povezane z osnovnim šolstvom. Učenci lahko izbirajo iz med številnimi izbirnimi predmeti in dejavnostmi, ki jim omogočajo razvoj različnih spretnosti in interesov.

Osnovna šola Brezovica skrbi tudi za dostopnost svojih prostorov in storitev. Na šoli je na voljo parkirišče, ki je dostopno tudi osebam na invalidskem vozičku. Vhod v šolo je tudi prilagojen osebam z ovirami ter zagotavlja enostaven dostop do vseh učilnic in drugih prostorov.

Šola ima 5 mnenj na Google My Business, s povprečnim mnenjem 3.2/5. Ocene in mnenja uporabnikov lahko pomagajo pri izbiri ustrezne šole.

Ker ste morda v iskanju primernih izobraževalnih ustanov, Vas ocenjuje, da boste našli več informacij na spletni strani Osnovne šole Brezovica. Obisk spletne strani bo Vam omogočil, da se seznanite z vsemi ponujenimi programi, dejavnostmi in drugimi informacijami, ki so pomembne za Vašo odločitev.

Namišljate si, da bi lahko vaš otrok prejel kakovosten izobraževalni proces v Osnovni šoli Brezovica Če je vaš odgovor pozitiven, se priporoča, da se v stik s šolo pošlite preko njenega spletnega mesta. Tam lahko najdete vse potrebne informacije in lahko se tudi povežete z zaposlenimi v šoli, da bi dobili še več podrobnosti o njenih programih in storitvah. Ne čakajte več in se danes povežite z Osnovno šolo Brezovica

Go up